Harry a Meghan klesli zase hlouběji. Sbohem jim dali rozzuření Beckhamovi

Princ Harry žaluje bulvární tisk

Zdá se, že prince Harryho a vévodkyni Meghan v posledních dvou letech stíhá jedna porážka za druhou. A co je nejhorší – za všechny veřejné pády si pravděpodobně mohou zcela sami. Nyní podle všeho definitivně přišli o své dříve dobré přátele Davida Beckhama (48) a jeho manželku Victorii (49).

Harry i Meghan mají s šířením pomluv a soukromých informací mimořádně dobré zkušenosti. Sami totiž na této zdatnosti od svého úprku z Británie díky exkluzivním interview, televiznímu dokumentu nebo Harryho knize pohádkově zbohatli. Že si při honbě za penězi a publicitou téměř jistě navždy zavřeli možnost vrátit se do úzkého kruhu britské královské rodiny, jim přitom očividně ani na chvíli nepřišlo na mysl.

Čtěte také: Harryho dceři jsou dva roky. Král poslal Lilibet dárek, stejný tehdy dostala i Alžběta

Nyní, obrazně řečeno, pár královských uprchlíků možná okusil svou vlastní medicínu. A nutno dodat, že jim ani trochu nechutnala. Britský deník Daily Mail totiž přišel s informací, že Beckhamovým, kteří britskou monarchii dlouhodobě podporují, došla s rebelujícími Sussexovými definitivně trpělivost. O této skutečnosti se nicméně nějaký ten pátek šušká, nyní však měla přijít poslední, definitivní kapka.

Harry ani Meghan se například loni neobjevili na nesmírně honosné svatbě nejstaršího syna Beckhamových Brooklyna (24). Beckham, jež spoluvlastní americký fotbalový klub Inter Miami, královský pár nepozval před pár týdny ani na prestižní debut fotbalového génia Lionela Messiho v dresu svého klubu. Ve VIP lóži stadionu se to přitom slavnými celebritami jen hemžilo.

Britský deník nyní odhalil, že za definitivním koncem přátelství rodiny fotbalové legendy s princem a jeho manželkou měly být Beckhamovy údajné pomluvy. Harry se totiž dle Mail on Sunday měl vyjádřit v tom smyslu, že David Beckham na něj „donášel“ předním členům královské rodiny i médiím. „V Davidovi se kvůli tomu začala vařit krev!“ citoval britský tisk svůj anonymní zdroj z blízkosti fotbalistovy rodiny. Jeho emocím se nelze divit – vždyť to byli právě Beckhamovi, kteří Harryho s Meghan před lety seznámili.

„Usmíření nepřipadá v úvahu,“ dodává deník, dle kterého David Beckham vzal toto nařčení velmi osobně a rozhodl se za svým dlouhodobým přátelstvím s princem Harrym udělat tlustou čáru. Nejde přitom ani zdaleka o první velké jméno, které dalo Harrymu s Meghan definitivní vale. Své dřívější přátelství už s nimi ukončili také George Clooney s manželkou Amal nebo bývalý americký prezident Barack Obama. A Meghan nedávno přišla o svou lukrativní službu s hudebním gigantem Spotify a o svůj podcast na této platformě.

Jinými slovy, nad ostře sledovaným párem, který se dle svých činů z posledních let neštítí už vůbec ničeho, se pomalu stahují mračna. Zatím si z toho podle všeho příliš nedělají (nebo se tak aspoň veřejně tváří). Ani nemusí, když jim některé komerční smlouvy přinesly desítky a stovky milionů. Otázkou je, zda jim takový život opravdu do budoucna zajistí ono vytoužené štěstí.

Sdílejte článek
Štítky Velká Británie přátelství princ Harry konflikt David Beckham Meghan Markle konec pomluvy Britská královská rodina Victoria Beckhamová publicita

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.