David Beckham překvapil kontroverzním stylem. Ponožky v sandálech vylepšil kabelkou

David Beckham je považovaný za módní ikonu. Bývalý fotbalista byl v minulosti tváří několika značek a jeho manželka Victoria pro styl doslova žije. Možná vás to překvapí, ale právě Beckham je nyní velkým propagátorem ponožek v sandálech a objevil se v nich i na přehlídce své ženy.

David Beckham (48) se na pařížském týdnu módy objevil ve skutku kontroverzním modelu. Na módní přehlídku své ženy Victorie Beckham (49) dorazil ve stylovém dvouřadém obleku. Na tom by nebylo nic divného. Pokud by vám však oči sjely dolů, zjistili byste, že má tento fešák na nohou sandály a v nich ponožky. To, co dříve vzbuzovalo posměšky, se teď hrdě řadí mezi tzv. haute couture prvek, tedy

Mohlo by vás zajímat: Co bylo před pár lety out, je nyní opět trendy. Ponožky v sandálech jsou hit

V minulosti taková věc znamenala naprosté módní faux pas a dnes se objevuje na přehlídkových molech. David Beckham patří mezi celebrity, které své ponožky hrdě vystavují na obdiv. V Paříži to totiž nebylo poprvé, co podobně extravagantní model oblékl. Stalo se tak už v roce 2020 na londýnském týdnu módy. A jak to v jeho podání vypadalo letos? David Beckham si oblékl hnědé kožené sandály, do kterých si vzal světlé ponožky.

Rodina oblékla kousky za desetitisíce

Na módní přehlídku své ženy Victorie vyrazil David společně se třemi ze svých čtyř dětí, jak informoval web OK!. Společnost mu dělala dcera Harper (12) a synové Cruz (18) a Brooklyn (24), kterého doprovodila jeho manželka, americká herečka Nicola Peltz (28). Beckhamův excentrický módní styl nenechal klidným všudypřítomné fotografy, kteří jeho outfit pochopitelně zvěčnili. Jakmile se snímky objevily na internetu, fanoušci neváhali a fotbalistův styl se rozhodli okamžitě zhodnotit. A nutno říct, že o kritiku nebyla nouze.

Čtěte také: Victoria Beckham se udržuje štíhlá striktní dietou. Kritizuje ji i manžel David

„Ponožky a sandály, Davide?“ napsal například jeden z uživatelů. Jak je vidět, bývalý hráč Manchesteru United si z toho ale nic nedělá. Naopak on sám po konci přehlídky zveřejnil zamilovanou fotografii, na níž objímá svou ženu. „Klid po bouři. Jsme na tebe tak hrdí – jako vždycky. Zase jsi předvedla své vysoké standardy. Milujeme tě,“ napsal ke snímku Beckham.

Je pravda, že ponožky v sandálech na bývalém sportovci vypadají trochu jinak, než jsme zvyklí v podání českých mužů. Celkový outfit doplnil o kufříkovou kabelku značky Goyard v hodnotě zhruba 120 tisíc korun. Luxusní doplňky nechyběly ani u dvanáctileté Harper, která podpořila dílnu své maminky. K bílým šatům si vzala psaníčko od Victorie Beckham v hodnotě 18 tisíc korun a boty od Prady v přepočtu za přibližně 23 tisíc korun. Celá rodina seděla při přehlídce v první řadě spolu s hvězdami, jako je Kim Kardashian nebo šéfredaktorka amerického Vogue Annou Wintour.

Podívejte se na módní přehlídku Jana Černého:

Sdílejte článek
Štítky rodina David Beckham Victoria Beckham kabelka fotbalista outfit Paris Fashion Week móda Pařížský týden módy ponožky v sandálech

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.