Celebrity

24. května 2023 16:05

Tomáš Durčák

David Beckham šokoval make-upem! Fotbalista zveřejnil odvážné beauty video s návodem

Fotbalová legenda David Beckham (48) zveřejnil na TikToku své manželky Victorie nové, lehce bizarní video. Sedí v něm u kosmetického stolku své ženy, odkud se s fanynkami podělil o to, jaká je jeho každodenní make-up rutina. Nutno podotknout, že svým umem se štětečkem zřejmě překvapil i manželku, která je známá módní ikona.

„Takže, když použiju trošku tohohle… mimochodem, manželka říkala, že tohle je nejlepší světlo pro natáčení,“ začal svou make-up rutinu čtyřnásobný otec David Beckham, který zasedl s kosmetickým štětečkem v ruce na tradiční místo své manželky. Již od začátku bylo zřejmé, že jemnými tahy štětečkem po své tváři se snaží parodovat podobná videa Victorie, bývalé členky Spice Girls.

„Zpravidla s ní souhlasím, ale ve skutečnosti netuším, o čem mluvím,“ přiznal Beckham, který pokračoval: „Rád svou pokožku hydratuju a starám se o ni a tohle je prý dle Victoria Beckham Beauty ten nejlepší způsob, jak na to,“ pokračoval bývalý fotbalista, zatímco velmi úspěšně imitoval tahy kosmetickým štětcem své ženy.

@victoriabeckham Mr Beckham’s very own #VictoriaBeckhamBeauty ♬ original sound - Victoria Beckham

Netřeba asi dodávat, že Davidovo video zaznamenalo obrovský úspěch. Za svůj první makeupový tutoriál si v komentářích vysloužil chválu nejen přímo od Victorie, ale i od zástupu jejích fanynek. „Blenduj jako Beckham,“ napsala jedna z pobavených divaček. „Tutoriál, o kterém jsme doposud netušili, že ho potřebujeme,“ dodala další.

Victoria Beckham pro The Sunday Times tento měsíc prozradila, že by rozhodně nechtěla být opět dvacátnice. Tehdy se prý až příliš soustředila na to, co na sobě vylepšit, zatímco dnes je s tím, kým je, spokojená: „Plně akceptuji, jak vypadám a snažím se vytěžit to nejlepší z toho, co mám. Jak v osobním, tak kariérním životě se cítím ve svých 49 letech uspokojená. A mám ráda pocit být starší.“

Victoria velmi razantně odmítá jakékoli plastiky. Prozradila sice, že chodí na některé laserové zákroky a také zákroky pro zpevnění pokožky, ale jedním dechem odmítla jakoukoli snahu přetáčet zpět hodiny. „Byla jsem nedávno na jedné akci a spousta lidí tam měla opravdu veliké, přeplněné tváře. Některé dnešní kosmetické možnosti mi přijdou opravdu strašidelné,“ podotkla Victoria.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.