Celebrity

5. prosince 2022 11:27

Tomáš Durčák

Spice Girls a David Beckham si užili pořádnou jízdu. Pařili jako za starých časů

Největší party uplynulé dekády? Pro skalní fanoušky Spice Girls i samotné členky legendární dívčí kapely rozhodně. Padesáté narozeniny jedné z členek totiž dokázaly zcela výjimečně dostat zpět na taneční parket téměř všechny ženy z původní sestavy. Na večírek upozornil David Beckham, který je manželem Victorie.

Členky Spice Girls roztančily parket

Do klubu padesátnic se letos v srpnu přidala dvojnásobná matka Geri Horner (za svobodna Halliwell), která si však oslavu významného jubilea schovala kvůli smrti královny Alžběty II. a následnému truchlení až na podzimní čas. Do svého sídla v anglickém Oxfordshire o pozvala zástup hostů a pozvánky samozřejmě obdržely i kamarádky na život a na smrt ze Spice Girls.

Na oslavu nakonec dorazila Victoria Beckham (48), Emma Bunton (46) i Mel C (48). Do kompletní sestavy celé kapely tak chyběla jen Mel B (47), která se bohužel z party musela omluvit. Ani to však přítomným „spajskám“ nezabránilo, aby taneční parket s drinky v rukou rozpálily do běla při svém hitu „Say You'll Be There“ z roku 1996.

Zástup slavných hostů

Z rozjeté víkendové pařby se do světa dostalo nejen pár fotek, ale dokonce i video, které na svůj Instagram umístil manžel Victorie David Beckham. „Výjimečná oslava Ginger tento víkend, a ještě výjimečnější možnost zachytit tenhle moment Spice Girls. Přátelství na celý život,“ napsal slavný fotbalista k videu.

Na party samozřejmě nechyběl ani manžel oslavenkyně Christian Horner (48), veleúspěšný šéf stáje F1 Red Bull či její šestnáctiletá dcera z předchozího vztahu Bluebell. Mezi hosty byli dále slavný anglický moderátor a model Ryan Clark (34), britská moderátorka Holly Willoughby (41), modelka Poppy Delevingne (36), sestra Cary Delevingne, manželka slavného šéfkuchaře Gordona Ramsaye Tana (48) či televizní a rozhlasový moderátor Chris Evans (56), ex-přítel Geri.

Sdílejte článek
Štítky Instagram oslava narozeniny David Beckham Spice Girls Christian Horner Mel B Victoria Beckhamová Geri Halliwell Geri Horner Emma Bunton Mel C

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.