Celebrity

5. prosince 2022 11:27

Tomáš Durčák

Spice Girls a David Beckham si užili pořádnou jízdu. Pařili jako za starých časů

Největší party uplynulé dekády? Pro skalní fanoušky Spice Girls i samotné členky legendární dívčí kapely rozhodně. Padesáté narozeniny jedné z členek totiž dokázaly zcela výjimečně dostat zpět na taneční parket téměř všechny ženy z původní sestavy. Na večírek upozornil David Beckham, který je manželem Victorie.

Členky Spice Girls roztančily parket

Do klubu padesátnic se letos v srpnu přidala dvojnásobná matka Geri Horner (za svobodna Halliwell), která si však oslavu významného jubilea schovala kvůli smrti královny Alžběty II. a následnému truchlení až na podzimní čas. Do svého sídla v anglickém Oxfordshire o pozvala zástup hostů a pozvánky samozřejmě obdržely i kamarádky na život a na smrt ze Spice Girls.

Na oslavu nakonec dorazila Victoria Beckham (48), Emma Bunton (46) i Mel C (48). Do kompletní sestavy celé kapely tak chyběla jen Mel B (47), která se bohužel z party musela omluvit. Ani to však přítomným „spajskám“ nezabránilo, aby taneční parket s drinky v rukou rozpálily do běla při svém hitu „Say You'll Be There“ z roku 1996.

Zástup slavných hostů

Z rozjeté víkendové pařby se do světa dostalo nejen pár fotek, ale dokonce i video, které na svůj Instagram umístil manžel Victorie David Beckham. „Výjimečná oslava Ginger tento víkend, a ještě výjimečnější možnost zachytit tenhle moment Spice Girls. Přátelství na celý život,“ napsal slavný fotbalista k videu.

Na party samozřejmě nechyběl ani manžel oslavenkyně Christian Horner (48), veleúspěšný šéf stáje F1 Red Bull či její šestnáctiletá dcera z předchozího vztahu Bluebell. Mezi hosty byli dále slavný anglický moderátor a model Ryan Clark (34), britská moderátorka Holly Willoughby (41), modelka Poppy Delevingne (36), sestra Cary Delevingne, manželka slavného šéfkuchaře Gordona Ramsaye Tana (48) či televizní a rozhlasový moderátor Chris Evans (56), ex-přítel Geri.

Sdílejte článek
Štítky Instagram oslava narozeniny David Beckham Spice Girls Christian Horner Mel B Victoria Beckhamová Geri Halliwell Geri Horner Emma Bunton Mel C

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.