Celebrity

17. dubna 2023 05:30

Eliška Reiglová

Victoria Beckham se udržuje štíhlá striktní dietou. Kritizuje ji i manžel David

Bývalá Posh Spice a módní návrhářka Victoria Beckham slaví 49. narozeniny. Manželka jednoho z nejslavnějších fotbalistů světa je známá tím, že má vždy a za všech okolností velmi štíhlou postavu. Co se týká jídelníčku, je na sebe velmi přísná, a proto vypadá, jako by na sobě neměla deko tuku. David Beckham (47) z toho ale zrovna nadšený není.

Victoria Beckham se proslavila v 90. letech coby členka populární dívčí skupiny Spice Girls. Její svatba s Davidem Beckhamem byla nejsledovanější událostí roku 1999. Se slavným fotbalistou založila rodinu a nyní jsou rodiči čtyř dětí, z nichž nejstarší syn Brooklyn už se v loňském roce sám stihl oženit.

Ačkoliv je Victoria matkou čtyř dětí, na její postavě to není vůbec znát. Její váha koneckonců byla nejednou předmětem spekulací a ona sama ve své knize potvrdila, že než poprvé otěhotněla, trpěla anorexií a bulimií. Své tělo prý začala mít radši až s mateřstvím.

Přísný jídelníček

Ke svému stravování se Victoria Beckham musela vyjádřit poté, co se o něm poněkud nevybíravě rozpovídal její manžel. „Bohužel jsem si vzal někoho, kdo 25 let jí pořád dokola to samé,“ cituje slavného fotbalistu britský deník Daily Mail. Paradoxně si ale jeho žena příliš nepomohla, když řekla, co opravdu jí.

V podcastu River Café's Table 4 moderátorce Ruth Rogers někdejší zpěvačka prozradila, že co se jídla týká, je pravděpodobně nejnudnější osobou na světě. Ačkoliv si nemyslí, že by jedla denně to samé, jak tvrdí její manžel, dobře si uvědomuje, že její jídelníček by jen tak někoho neuspokojil.

„Jsem dost vybíravá. Mám ráda jídla uvařená jednoduše, žádný olej, žádné máslo, žádné omáčky. Nejím červené maso ani mléčné výrobky. Miluji zeleninu na páře a jídlo si ráda dochucuji sama. Pro většinu restaurací jsem asi největší noční můra,“ řekla Beckham otevřeně.

Nejoblíbenější jídlo

Pokud se někoho zeptáte, jaké je jeho nejoblíbenější jídlo, pravděpodobně začne mluvit o něčem speciálním - například o kuřeti, jaké pekla máma, nebo o pokrmu, který si vychutnal v restauraci a nemůže na něj zapomenout. Bývalá Posh Spice ovšem nemá v oblibě nic výjimečného.

„Když dojde na oblíbené jídlo, tak budu znít ještě nudněji. Nejraději mám celozrnný toast se solí. Myslím si, že to je těmi karbohydráty. A na soli si ujíždím, co víc říct...“ prozradila Victoria Beckham, jejíž jídelníček by se gurmánům pravděpodobně vůbec nepozdával.

Manželé Beckamovi jsou i po letech šťastní:

Sdílejte článek
Štítky jídlo dieta manželé David Beckham Spice Girls Victoria Beckhamová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.