Partnerka fotbalisty Ronalda se vrací k bolestivé události. Promluvila o ztrátě syna

Georgina Rodríguez má možná pro mnohé po boku Cristiana Ronalda pohádkový život. Pár si nicméně prošel velice bolestivou událostí a ztrátou dítěte. Přítelkyně slavného fotbalisty své rány znovu otevírá v osobním dokumentu.

Georgina Rodríguez (29) byla obyčejná prodavačka, když zkřížila cestu jednomu z nejlepších fotbalistů naší planety – Cristianu Ronaldovi (38). Tihle dva jsou jasným důkazem toho, že v lásce pravidla zkrátka neexistují. Její život připomíná pohádkový příběh o Popelce, která se zamilovala do prince a žila s ním šťastně až do smrti.

Příběh Georginy je však příběhem z reálného světa a ten se bohužel neobejde bez smutných událostí. Minulý rok zažili Georgina a Cristiano rodinnou tragédii, když přišli o jedno ze svých očekávaných dvojčat. Ještě předtím točila Georgina s tvůrci Netflixu dokumentární seriál s názvem „I Am Georgina“, který pojednával o jejím životě. Diváci v něm mohli vidět spíše pozitivní stránku jí samotné, její úspěchy a také luxus, ve kterém žije. Na konci posledního dílu v něm nadšení budoucí rodiče ukazovali snímek z ultrazvuku, nicméně to ještě ani jeden netušil, jaké tragédie je čeká…

Čtěte také: Podívejte se na bydlení CR7 v saúdském ráji. Kolik stojí měsíc v luxusním apartmá?

„Život je těžký, ale život pokračuje.“

Nicméně natáčení nepřestalo a fanoušci se dočkají dalšího pokračování ze života partnerky portugalského sportovce. Další série by měla vyjít 24. března a Georgina v ní mimo jiné popisuje i již zmiňovanou rodinnou tragédii. „Život je těžký, ale život pokračuje. Mám důvod zůstat silná a jít dál,“ řekla o smrti syna a vzápětí na to se rozplakala. Z porodnice se tehdy vrátila jen s dcerou Bellou Esmeraldou.

Čtěte také: Cristiano Ronaldo v slzách. Jedno z jeho dvojčat zemřelo při porodu

V upoutávce na další díly Georgina mimo jiné říká, jak obrovskou oporou jí byl v těžkých chvílích její partner. „Cris mě velmi povzbuzoval, abych pokračovala ve všech svých závazcích. Pravil: Pokračuj ve svém životě. Pomůže ti to. A mám pocit, že se mi to podařilo. Právě teď je mou prioritou rodina a děti. Jsem opravdu šťastná a velmi vděčná,“ popsala španělská influencerka. Pár spolu doma vychovává pět dětí a tři z toho má fotbalista s anonymními matkami.

Mohlo by vás zajímat: Dojemné. Ronaldo po tragédii sdílel první rodinnou fotku s novorozenou holčičkou

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.