Partnerka fotbalisty Ronalda se vrací k bolestivé události. Promluvila o ztrátě syna

Georgina Rodríguez má možná pro mnohé po boku Cristiana Ronalda pohádkový život. Pár si nicméně prošel velice bolestivou událostí a ztrátou dítěte. Přítelkyně slavného fotbalisty své rány znovu otevírá v osobním dokumentu.

Georgina Rodríguez (29) byla obyčejná prodavačka, když zkřížila cestu jednomu z nejlepších fotbalistů naší planety – Cristianu Ronaldovi (38). Tihle dva jsou jasným důkazem toho, že v lásce pravidla zkrátka neexistují. Její život připomíná pohádkový příběh o Popelce, která se zamilovala do prince a žila s ním šťastně až do smrti.

Příběh Georginy je však příběhem z reálného světa a ten se bohužel neobejde bez smutných událostí. Minulý rok zažili Georgina a Cristiano rodinnou tragédii, když přišli o jedno ze svých očekávaných dvojčat. Ještě předtím točila Georgina s tvůrci Netflixu dokumentární seriál s názvem „I Am Georgina“, který pojednával o jejím životě. Diváci v něm mohli vidět spíše pozitivní stránku jí samotné, její úspěchy a také luxus, ve kterém žije. Na konci posledního dílu v něm nadšení budoucí rodiče ukazovali snímek z ultrazvuku, nicméně to ještě ani jeden netušil, jaké tragédie je čeká…

Čtěte také: Podívejte se na bydlení CR7 v saúdském ráji. Kolik stojí měsíc v luxusním apartmá?

„Život je těžký, ale život pokračuje.“

Nicméně natáčení nepřestalo a fanoušci se dočkají dalšího pokračování ze života partnerky portugalského sportovce. Další série by měla vyjít 24. března a Georgina v ní mimo jiné popisuje i již zmiňovanou rodinnou tragédii. „Život je těžký, ale život pokračuje. Mám důvod zůstat silná a jít dál,“ řekla o smrti syna a vzápětí na to se rozplakala. Z porodnice se tehdy vrátila jen s dcerou Bellou Esmeraldou.

Čtěte také: Cristiano Ronaldo v slzách. Jedno z jeho dvojčat zemřelo při porodu

V upoutávce na další díly Georgina mimo jiné říká, jak obrovskou oporou jí byl v těžkých chvílích její partner. „Cris mě velmi povzbuzoval, abych pokračovala ve všech svých závazcích. Pravil: Pokračuj ve svém životě. Pomůže ti to. A mám pocit, že se mi to podařilo. Právě teď je mou prioritou rodina a děti. Jsem opravdu šťastná a velmi vděčná,“ popsala španělská influencerka. Pár spolu doma vychovává pět dětí a tři z toho má fotbalista s anonymními matkami.

Mohlo by vás zajímat: Dojemné. Ronaldo po tragédii sdílel první rodinnou fotku s novorozenou holčičkou

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.