Dojemné. Ronaldo po tragédii sdílel první rodinnou fotku s novorozenou holčičkou

Slavný portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo v pondělí světu oznámil smutnou zprávu. Se svou dlouholetou partnerkou Georginou Rodríguez očekávali příchod dvojčat, jedno z nich však bohužel nepřežilo. Nyní Ronaldo zveřejnil první snímek jeho přítelkyně s nově narozenou dcerkou po návratu z porodnice.

Rodina slavného fotbalisty v posledních několika dnech prožívá těžké chvíle. Zažít smrt svého dítěte je pro rodiče to nejhorší a jen stěží lze takovou bolest popsat slovy. Ronaldo a jeho přítelkyně vyjádřili všem fanouškům vděčnost za jejich podporu a milá slova. Dodal také, že jim v této náročné době dodává sílu právě narození jejich holčičky.

Fotbalista na svém instagramovém profilu ve čtvrtek večer zveřejnil první rodinný snímek po návratu Georginy z porodnice. „Domov, sladký domov. Georgina a naše holčička jsou konečně spolu s námi. Chceme všem poděkovat za všechna milá slova a gesta. Vaše podpora je velmi důležitá, všichni jsme cítili lásku a úctu, kterou k naší rodině chováte. Nyní je čas být vděčný za život, který jsme právě přivítali na tomto světě,“ napsal k fotografii pětinásobný otec.

Podporu mu vyjádřil celý stadion

Ronaldo po bolestivé ztrátě nenastoupil v zápase proti Liverpoolu. Fanoušci si však pro něj připravili opravdu krásné gesto. Během utkání vyjádřili podporu minutovým potleskem a zpěvem hymny „You’ll Never Walk Alone“ (v překladu Nikdy nebudeš kráčet sám). Vše odstartovalo symbolicky v sedmé minutě, jelikož přesně takové číslo má fotbalista na svém dresu. „Jeden svět. Jeden sport. Jedna velká rodina. Díky, Anfielde. Moje rodina na ten okamžik respektu a soucitu nikdy nezapomene,“ poděkoval následně Cristiano na svém Instagramu.

Pro Ronalda je pochopitelně rodinná tragédie velice bolestivá. Na fotografii, kterou pořídili britští novináři je vidět, jak odjíždí z tréninku Manchesteru United spolu se svými bodyguardy. Při pohledu na smutnou tvář pětinásobného vítěze Zlatého míče je jasné, že se se zármutkem bude vyrovnávat ještě hodně dlouhou dobu. Bolest pochopitelně sdílí celá jeho početná rodina. „Přála bych si léčit bolest těch, které miluji. Nemám tu sílu. Pouze má víra v Boha může pomoci vyléčit tuto ránu,“ napsala Ronaldova sestra Katia na sociální sítě.

Ronaldo s Georginou už předtím vychovával čtyři děti, z toho měli jedno společné – dceru Alanu, která se jim narodila v roce 2017. Náhradní matka mu ten samý rok porodila dvojčata Matea a Evu. Nejstarší syn Cristiano Jr. se narodil v roce 2010, identita jeho matky se však tají.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.