Cristiano Ronaldo v slzách. Jedno z jeho dvojčat zemřelo při porodu

Portugalský fotbalista a reprezentant Cristiano Ronaldo prožívá nejtěžší chvíle v životě. Spolu s partnerkou Georginou na sociálních sítích oznámil zdrcující zprávu. Jedno z dvojčat, chlapeček, po porodu náhle zemřelo. Jedinou jejich nadějí a štěstím je narození zdravé holčičky.

Na takovou zprávu se nedokáže připravit žádný rodič. Místo toho, aby slavný fotbalista Cristiano Ronaldo oslavoval narození dvou zdravých potomků, prožívá obrovskou rodinnou tragédii. „S nejhlubším zármutkem musíme oznámit, že náš chlapec zemřel. Je to největší bolest, jakou může rodič zažít. Jedině narození naší dcerky nám dává sílu prožít tento okamžik s nějakou nadějí a štěstím,“ napsal zdrcený portugalský sportovec na svém instagramovém profilu.

O tom, že s partnerkou Georginou Rodríguez očekávají dvojčata, informoval sedmatřicetiletý Ronaldo v říjnu minulého roku. „S radostí oznamujeme, že čekáme dvojčátka. Naše srdce jsou plná lásky – nemůžeme se dočkat, až vás poznáme,“ nechal se na podzim slyšet fotbalista, který se současnou partnerkou vychovává už čtyři děti, z toho jedno společné. Nyní však oba rodiče kvůli ztrátě syna prožívají neskutečnou bolest a zármutek.

Nejen Cristiano Ronaldo s partnerkou očekávali dvojčata. V České republice se jich loni narodil dokonce rekorní počet:

Právě ztráta jednoho z dvojčat je společně se vznikem vrozených vývojových vad u jednoho ze sourozenců tím nejčastějším rizikem vícečetného těhotenství. Ke komplikacím patří i tzv. syndrom mizejícího dvojčete, který potká až pětinu gravidních žen.

Vzhledem k tragédii poprosil Ronaldo své fanoušky o respektování jeho soukromí a zároveň poděkoval doktorům a sestřičkám za jejich péči a podporu. „Náš chlapečku, jsi náš andílek. Vždycky tě budeme milovat, “ vzkázal zemřelému synovi.

Sdílejte článek
Štítky smrt porod Cristiano Ronaldo partnerka dítě dvojče

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.