Cristiano Ronaldo vydělá deset tisíc za minutu. Kdo je Georgina, která s ním utrácí?

Zatímco fotbaloví fanoušci z celého světa aktuálně ventilují své rozporuplné reakce na přestup Cristiana Ronalda (37) do saúdskoarabského týmu Al Nassr, jeho dlouholetá přítelkyně má jasno. Georgina Rodriguez (28) je z rozhodnutí partnera nadšená a může se mimo jiné těšit na rozšíření jejich už tak pohádkového bohatství.

Byť spolu globálně slavný pár má už dvě dcery, letos v dubnu musel oplakat smrt dvojčete té mladší z nich, Belly Esmeraldy. Úmrtí novorozeného chlapečka Cristiano a Georgina oznámili ve společném prohlášení, kde přiznali, že jim „sílu žít a být i nadále šťastní dává narození zdravé holčičky“.

Slavný fotbalista je otcem celkem pěti dětí. Jeho nynější partnerka je však jedinou známou maminkou. Ostatní matky jsou dodnes anonymní, svět by se o nich neměl nikdy dozvědět a Cristiano má podle všeho všechny tři děti těchto matek ve své plné péči.

Cristiano Ronaldo a Georgina Rodriguez s dětmi, včetně novorozené holčičky:

Zároveň se stejně jako v případě všech předchozích (známých i neznámých) partnerek ani nyní Cristianovi příliš nechce do svatby. „Nyní o tom nepřemýšlím, ale umím si představit, že v budoucnu si to já i ona zasloužíme. Aktuálně nic takového neplánuju, ale v budoucnu určitě ano,“ řekl Ronaldo v nedávném interview.

Jak prodavačka v obchodě získala jeho srdce?

Georgina Rodriguez je španělsko-argentinská modelka, která vyrostla v malém městě Jaca na severovýchodě Španělska. Její matka je Španělka a otec Argentinec. Britský deník The Sun v roce 2018 odhalil, že její otec Jorge Rodriguez (73) byl pašerák kokainu a marihuany, který si odseděl deset let za mřížemi. Po studiu angličtiny v Londýně se Georgina rozhodla zkusit štěstí v modelingu. O tom, že by někdy mohla být partnerkou fotbalové superstar, zřejmě ani nesnila.

Cristiano se v roce 2015 rozešel se supermodelkou Irinou Shayk, načež o rok později vkročil do obchodu módní značky Gucci v Madridu, kde Georgina pracovala jako prodavačka. „Jeho výška, tělo a krása mě ihned zaujaly. Doslova jsem se před ním třásla, ale přeskočila mezi námi jiskra,“ svěřila se fotbalistova přítelkyně v interview pro italský magazín Grazia, kde mimo jiné prozradila, že je velmi stydlivá a mimořádně si Ronalda váží za to, jak se o ni i jejich děti stará.

Spekulace o novém vztahu Ronalda se objevily ještě téhož roku, kdy je paparazzi i přes Cristianovo maskování poznali a vyfotili v pařížském Disneylandu. Přibližně o rok později, v listopadu 2017, Georgina porodila dceru Alanu Martinu. Nadšený otec Cristiano se snímkem svého čtvrtého potomka pochlubil na Instagramu a napsal: „Alana Martina se zrovna narodila! Maminka i dcera jsou na tom skvěle, všichni jsme moc šťastní!“

Na začátku vztahu se krátce rozešli

V dokumentu Netflixu na začátku roku 2022 Georgina přiznala, že když její otec v roce 2016 prodělal mrtvici, přestala s fotbalistou chodit. „Cristiano měl spoustu zápasů a stalo se to s mým otcem. Na nějakou dobu jsem kvůli tomu ze vztahu tak trochu vycouvala, byla jsem prostě smutná. Pak jsme se jednou potkali na jedné akci a on mě pozval na večeři,“ popsala krátkou pauzu ve vztahu modelka.

Letošní Vánoce u Ronaldů:

Od té doby jsou ale podle všeho jeden do druhého až po uši zamilovaní a šťastní. Cristiano dokonce v hodně otevřeném rozhovoru pro ITV v roce 2018 prozradil, že sex s přítelkyní Georginou je lepší než ten nejlepší a nejhezčí gól, který za svou kariéru vstřelil.

Zároveň s nimi ve společné domácnosti žije i Ronaldova matka Maria (68). Fotbalový útočník kvůli tomu musel opakovaně čelit otázkám, proč ve svém věku stále žije s matkou a nepostaví jí třeba dům. Jeho odpověď hovoří za vše: „Má matka mě od malička podporovala, obětovala pro mě celý svůj život. Chodila spát hladová, aby mě nakrmila. Byli jsme bez peněz. Pracovala sedm dní v týdnu, zároveň dělala noční jako uklízečka, aby mi mohla koupit kopačky. Celý můj úspěch je jí věnován, a dokud bude naživu, bude mít vše, co jí mohu dát. Je mou svatyní a tím nejcennějším darem.“

Ronaldo během své kariéry musel vyvracet celou řadu spekulací a fám. Naposledy v roce 2020 o něm majitel VIP seznamky Peter Listerman prohlásil, že jeho vztah s modelkou Irinou Shayk byl jen zástěrkou pro veřejnost a Ronaldo je ve skutečnosti homosexuál milující muže.

Krutý rok 2022 a slibná budoucnost

Jak už bylo řečeno výše, Cristiano i jeho partnerka Georgina letos zažili pravděpodobně nejtěžší chvíle svého života, když přišli o svého novorozeného syna. Narození zdravého dvojčete, dcerky, jim však nepochybně pomohlo truchlení překonat. Následně slavný fotbalista zažil další velké zklamání na mistrovství světa a nyní se chystá na zcela novou budoucnost.

Podobné články

Z dosavadního angažmá v anglickém Manchesteru se totiž bude stěhovat do nového týmu v Saúdské Arábii, kde si podle všeho každou hodinu vydělá v přepočtu neuvěřitelných 555 tisíc korun, tedy 9 162 korun za minutu. V kombinaci s nejsledovanějším instagramovým účtem (527 milionů sledujících), kde si Ronaldo za jediný post účtuje v přepočtu více než 50 milionů korun, si tedy na nedostatek peněz určitě stěžovat nemůže a nebude muset. Do toho musíme započítat příjmy za reklamu. To jsou další astronomické cifry. Počítat, jak každou vteřinu do rodinného rozpočtu kapou tisíce, musí být vzrušující.

Není proto divu, že Georgina, která si s Cristianem užívá život plný luxusu, jeho nové kariérní rozhodnutí plně podporuje, což hned ukázala na svém Instagramu.

Podobné články

Podobné články

Podobné články

Sdílejte článek
Štítky smrt rodina porod matka dvojčata Instagram syn bohatství svatba sex Cristiano Ronaldo děti partnerka příjem Georgina Rodríguez randění

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.