Celebrity

21. prosince 2022 12:28

Tomáš Durčák

Krize v rodině Milana Baroše. Fotbalovou legendu opustila manželka Tereza

Fotbalový kanonýr Milan Baroš (41) si od roku 2009 užíval v soukromém životě hotovou idylku. Vzal si totiž svou velkou lásku, modelku Terezu Frankovou (36), a ve stejném roce se jim narodil syn Patrik, o dva roky později do rodiny přibyl malý Matteo. Je otázkou, jak Barošova rodina bude trávit letošní Vánoce. Podle Blesku a webu expres.cz se totiž manželé rozešli.

Vlnu spekulací o tom, jak to spolu Milan a Tereza mají, rozproudily už jejich sociální sítě. Zatímco dříve manželé nevynechali příležitost zapózovat spolu pro desetitisíce sledujících, v posledních měsících se po jejich společných fotkách slehla voda. Bývalá modelka vždy online svět zásobovala fotkami z dovolené nebo dokonalými rodinnými fotkami. S tím je nyní konec.

Milan Baroš po ukončení profesionální kariéry dál střílí góly za Vigantice na Vsetínsku:

Podobné je to i na straně Milana Baroše, který zveřejnil poslední fotku se svou manželkou dokonce v březnu 2021, kdy spolu byli na rodinné dovolené. To samozřejmě nemusí samo o sobě nic znamenat. Jenže podle bulváru šli manželé od sebe. „Za dobu, co jsou spolu, se několikrát rozešli a pak zase sešli. Je to u nich jako na horské dráze,“ napsal server expres.cz s tím, že tentokrát je krize hlubší.

Manželé šli údajně od sebe

„Bary a Tereza šli od sebe. Milan strašně tíhne k té své severní Moravě. Tereza to má obráceně, je to Pražanda,“ citoval Blesk.cz svůj zdroj z blízkosti slavného fotbalisty. Zatímco Baroš stále hraje za obec Vigantice u Rožnova pod Radhoštěm, jeho manželka pravděpodobně pobývá v pražské čtvrti Liboc u Divoké Šárky, kde mají vilku.

Společné fotky manželů pochází z hluboké minulosti:

Další náznaky pak přidala sama Tereza, která na svém Instagramu zveřejnila například citaci: „Někdy nás život obrátí vzhůru nohama, aby nás naučil, jak znovu žít s hlavou vzhůru.“ Tím však její hledání životní moudrosti neskončilo. Matka dvou chlapců přidala i další zamyšlení.

„Jakmile se posouváš, začneš si uvědomovat, že už nejsi ta samá osobnost, jakou jsi býval zvyklý být. Věci, které jsi byl zvyklý tolerovat, přestáváš tolerovat. Jakmile jednou spočineš v tichosti, pocítíš hodnotu pravdy. Když jsi zkusil tíhu boje a argumentů, začneš volit klid. Začneš chápat hodnotu svého hlasu a zjistíš, že některé situace si už nadále nezaslouží tvůj čas, energii a pozornost.“ Zdá se tedy, že okouzlující žena si opravdu zvyká na nový život...

Podobné články


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.