Celebrity

18. prosince 2022 15:20

Karolína Oehmová

Rolins s Nedvědem oslaví první společné Vánoce. Budou v Česku ve slovenském stylu

První Vánoce Dary Rolins a Pavla Nedvěda

Dara Rolins (50) si letos poprvé dává přes vánoční svátky koncertní pauzu. Chce se věnovat dceři a svému příteli Pavlu Nedvědovi (50). Jaké budou jejich první Vánoce?

Zpěvačka Dara Rolins je zamilovaná. Po rozchodu s Rytmusem (45) nebyla dlouho vidět s žádným mužem, než se vedle ní objevil fotbalista Pavel Nedvěd. Nyní září štěstím a čekají je první společné Vánoce. „Tentokrát budeme poprvé ve svaté trojici, protože můj přítel Pavel přijede za mnou a Laurou. Moc se těšíme, protože to budou naše první Vánoce,“ odpověděla natěšená Dara na dotaz redakce webu Prima Ženy.

Pavel Nedvěd se na Vánoce přizpůsobí

Pavel Nedvěd je z Česka a Dara ze Slovenska. V jakém stylu budou mít Štědrý den, o tom už má zpěvačka jasno. „U nás jsou Vánoce vždy slovenské. Chlapi to mají tak, že se spíš svezou na tom, co přichystá žena. Já se to musím naučit, protože doteď vždy Vánoce chystala sestra, která je výborná kuchařka a hostitelka, takže nemám recepty úplně v malíčku, ale pořád mám čas, abych to nacvičila, tak doufám, že se blýsknu,“ prozradila zpěvačka na natáčení vánočního dílu pořadu Inkognito, který uvidíte na Primě ve čtvrtek 22. prosince večer.

A je vůbec nějaký rozdíl ve způsobu slavení Vánoc v Česku a na Slovensku? „Právě že velký. Hlavně teda v jídle. My Slováci rádi jíme, kromě toho, že také rádi pijeme, ale o Vánocích je to hlavně o jídle. Máme i jiné zvyky. Začínáme Vánoce tím, že si namažeme oplatku medem a česnekem. Pokračujeme hrachovou polévkou a zelňačkou, pak máme kapra s bramborovým salátem. O půlnoci si dáváme ještě uzené maso s bramborovým salátem, aby náhodou někdo neměl hlad,“ řekla se smíchem Dara Rolins.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.