Celebrity

1. června 2023 10:21

Tomáš Durčák

Řepka a Kristelová se tajně vzali. Kateřina poskytla k veselce jediné vyjádření

Po šesti letech šťastného vztahu se bývalý fotbalový reprezentant Tomáš Řepka (49) potřetí oženil. Ano řekl moderátorce Kateřině Kristelové (43), pro niž je to druhý sňatek. Čerstvě provdaná Kateřina poskytla webu Prima Ženy a CNN Prima NEWS vyjádření a také fotky, které vznikly ve spolupráci se Svatebním magazínem.

Tomáš a Kateřina spolu randí od roku 2017 a nutno podotknout, že již museli překonat mnohé těžkosti. Oba dva ale cítili, že problémy překonají a čeká je spokojená budoucnost. „Že s ní chci být, to jsem věděl od prvního momentu, co jsem ji viděl. Bylo to, jako když vám něco ohromného dojde. To jsem do té doby nezažil,“ vyznal se Řepka před šesti lety pro iDNES.cz.

Čtěte také: Fotbalový rebel Tomáš Řepka se svěřil, kdy to s ním jeho ženy měly nejtěžší

Jak se zdá, zřejmě to již tehdy myslel zcela upřímně, protože nyní je z Kateřiny paní Řepková a vše nasvědčuje tomu, že je to skutečně napořád. „Navždycky moje. Někdo, komu můžu věřit. Na sto procent. Nikdy jsem nikoho takového po svém boku neměl. Mám lásku, mám všechno. Paní Řepková,“ napsal Tomáš Řepka na svůj Instagram ke svatební fotografii.

Ke svatbě se exkluzivně pro CNN Prima NEWS a web Prima Ženy vyjádřila i Kateřina Kristelová. „S Tomášem jsme prošli dobrým i zlým. Když kdysi situace kolem nás nebyla vůbec jednoduchá, řekli jsme si, že až vše zlé bude za námi, v tichosti, mezi lidmi, které milujeme, si řekneme slib, který pro nás má mnohem větší význam než svatby, které jsme absolvovali v minulosti,“ vysvětlila Kateřina Kristelová, že tento sňatek oba berou trochu jinak než všechny předešlé.

Tomáš o Kateřině vždy mluví s velkou úctou:

Redakci Prima Žen Kristelová zároveň poskytla fotky, jež vznikly ve spolupráci se Svatebním magazínem. A je z nich patrné, že si oba novomanželé svůj velký den opravdu užili.

Sdílejte článek
Štítky fotografie láska Instagram Tomáš Řepka vztah svatba fotbalista Kateřina Kristelová Kateřina Řepková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.