Celebrity

9. listopadu 2023 17:45

Vanesa Havlíková

Jennifer Lopez šokovala svým vzhledem. V legínách a bez make-upu vyrazila do ulic

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopez (54) je navzdory svému věku stále v perfektní formě. Nejenže má skvělou postavu, ale i její krásnou pleť bez vrásek by jí kdekdo mohl závidět. Pokud byste však herečku potkali přes den na ulici, možná byste ji ani nepoznali.

Jestli se o někom dá říct, že i s vyšším věkem stále kvete, je to bezpochyby americká herečka Jennifer Lopez, která se před rokem na druhý pokus provdala za Bena Afflecka (51). Její mladistvý vzhled je předmětem diskusí už mnoho let. Čím je starší, tím se zdá, že nabývá na síle a kráse.

Čtěte také: Jennifer Lopez má dokonalé tělo. Jak ale vypadá její skutečný zadek bez retuše?

Zdá se, že Jennifer Lopez nestárne

Pokud si však myslíte, že to vše má zadarmo, jste na omylu. Na sociálních sítích pravidelně sdílí tipy, jak pečuje o svou pleť, jaké kosmetické přípravky používá i jak bojuje proti vráskám. Svému tělu poté dává pravidelně zabrat v posilovně, kam chodí téměř denně.

Právě při cestě z fitness centra ji nyní zachytili paparazzi. Herečka byla oblečena do sportovních legín a byla bez make-upu. Jelikož mají Jennifer téměř všichni zafixovanou s vždy upraveným účesem a dokonalým make-upem, je možné, že by ji takhle jen málokdo poznal.

I když má za sebou již nějaké zákroky estetické medicíny, není to na ní vůbec poznat, vypadá stále velmi přirozeně. Tajemství mladistvé pleti kromě zdravého životního stylu a kvalitní kosmetiky, může být i v tom, že dvojnásobná maminka od svých dvaceti let používá výhradně krémy s vysokým ochranným faktorem a slunci se pokud možno zcela vyhýbá.

Připomeňte si velkolepou svatbu Jennifer Lopez a Bena Afflecka:

Sdílejte článek
Štítky kosmetika krása věk zpěvačka herečka postava sport vzhled Ben Affleck Jennifer Lopezová mladiství vzhled

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 5. 2024

Možná cítíte touhu po cestování a toužíte po něčem novém a odlišném ve svém životě. Nemůžete si pomoct, ale fádní rutina vás trochu nudí. Pokud toužíte po dobrodružství, proč si nenaplánovat exotický výlet? I když na to teď nemáte peníze, můžete začít s průzkumem. Už jen vědomí, že se tam jednou vydáte, vám pomůže zvednout náladu, Berani.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.