Celebrity

14. března 2024 11:33

David Laštovka

Gondíkova manželka pracuje na Hradě. Dalibor jí oznámil, že je asi gay. Já vím, řekla

Dalibor Gondík v Show Jana Krause

Všestranně nadaný umělec Dalibor Gondík, který má 54. narozeniny, se proslavil především v moderátorském tandemu se svojí o tři roky mladší sestrou Adélou. Jak bojuje s epilepsií, kterou trpí od svých čtrnácti let? Jak mu to klape v manželství a čemu se věnuje jeho syn Theodor?

Moderátor, herec a hudebník Dalibor Gondík se může pochlubit skutečně šťastným manželstvím. Se svojí o rok mladší ženou Markétou letos oslaví 28. výročí svatby. Seznámili se v rádiu, kde tehdy oba pracovali jako moderátoři. Markéta pak této profese zanechala, vystudovala Právnickou fakultu a momentálně pracuje na Pražském hradě. V manželství se jim narodil syn Theodor, který vystudoval gastronomii a hotelnictví, pracuje jako barista a připravuje znamenité kávy.

Manželce oznámil, že je gay

Dalibora spojuje s manželkou mnoho věcí, například i smysl pro humor. „Přišel jsem jednou domů, byl jsem takový veselý a rozjitřený, protože do mě zase hučel nějaký chlap, což se běžně stává. Mám to od malička napsaný na čele. Vešel jsem domů a do tmy ložnice říkám manželce: ‚Markét, já jsem asi teplej.‘ A tam se ozvalo: ‚Já vím,‘“ prozradil s úsměvem Dalibor Gondík v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Čtěte také: Dalibor Gondík o své údajné homosexualitě: Manželka o tom ví, ujala se mě

Narážel tak na fakt, že si o něm někteří myslí, že je gay. „Myslím si, že ona to ví od začátku. Ona se mě asi ujala. Viděla, že jsem zoufalý, že právě nejrůznější kolegové... No, takhle to je, ale já za to vážně nemůžu. Mně muži od puberty vysvětlují, že jen muž může vědět, co muž potřebuje, že žena to přece vědět nemůže,“ vtipkoval u Honzy Dědka Gondík, kterého si v posledních letech bez běžeckých bot a legín už snad ani nedokážeme představit.

Boj s epilepsií

Vášni pro běh propadl zhruba před jedenácti lety. Běhá všude a aby využil čas, dokonce u toho stíhá vyřizovat telefonáty. „Já už nemám ani auto,“ okomentoval to s úsměvem. Manželka s ním jeho nadšení ale nesdílí. „Má žena je úplně jiného zaměření, byť je bývalá atletka. Ono to tak občas bývá, když člověk něco dělá v mládí, tak to pak nesnáší,“ uvedl moderátor, který od svých čtrnácti let trpí epilepsií. Lékaři zprvu s jeho záchvaty nic nedělali a nepředepsali mu ani žádné léky. Jak přiznal, naučil se, jak se z toho nepodělat a mít vše pod kontrolou.

Dalibor Gondík promluvil o svém zdraví (Top Star 2016):


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.