Celebrity

27. prosince 2023 12:56

redakce Prima Ženy

Dalibor Gondík běhá všude, včetně koupelny. Věří, že to půjde i v devadesáti

Dalibor Gondík v Show Jana Krause

Oblíbený herec a moderátor Dalibor Gondík své vášni pro běh propadl zhruba před deseti lety. V Show Jana Krause prozradil, kde všude běhá i jaká je jeho rychlost.

„Já už nemám ani auto, já už nemám nic,“ vysvětlil herec s tím, že kam potřebuje, tam si doběhne, a dokonce u toho stíhá vyřizovat telefony. „Abych využil toho času.“

Na otázku, jak dlouho myslí, že ještě bude moct takhle běhat, odpověděl: „Nedávno jsem viděl úplně nový indický film o chlapovi, který začal běhat v šedesáti, teď je mu devadesát a je motivací pro strašně moc Indů.“ O tom, jaká je jeho motivace, prý nikdy nepřemýšlel, zkrátka ho to baví. A v běhu je v podstatě celý den, od prvního okamžiku, kdy vstane.

Poklus před zrcadlem

„Vběhnu do koupelny, u zrcadla někdy běžím na místě, protože je mi to dlouhé. Mám totiž zubní kartáček, který má časomíru dvě minuty, a já vím, že za ty dvě minuty by se dalo dát půl kilometru,“ popsal.

„Když jedu na zájezd s divadlem, tak spím v běžeckém, abych ráno mohl rovnou běžet. Mám hotel záměrně třeba osm kilometrů vzdálený, abych si měl kam doběhnout.“ A například v pauzách při natáčení si také zaběhne jen tak pro radost, kam potřebuje, má totiž přesně změřeno, jakou rychlostí se pohybuje: „Je to 12 kilometrů za hodinu neboli jeden kilometr za pět minut.“

Dalibor Gondík dále Jana Krause ujistil, že dbá na zdraví svého pohybového aparátu a chodí pravidelně k lékaři. Také připustil, že ne vždy je všechno tak bezchybné, jak to vyznívá, že se třeba nedávno pěkně „vymajznul“ na kluzkém přechodu pro chodce na Václavském náměstí, zřítil se z kola na Řípu a zhroutila se za ním Trojská lávka. „Občas se prostě něco přihodí,“ uzavřel smířeně.

Sdílejte článek
Štítky zdraví životní styl rozhovor Show Jana Krause Jan Kraus běh Dalibor Gondík

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.