Celebrity

7. září 2023 09:50

Karolína Oehmová

Adéla Gondíková by chtěla vidět Richarda Genzera ve sprše. Prý má sexy mozek

Richard má sexy mozek- Inkognito (22)

V zábavné show o profesích tentokrát Adéla Gondíková všechny překvapí. Nečekaně zalichotí Richardovi Genzerovi, který přiznal, že na sebe ve sprše nekouká. Všechny ovšem překvapí i Láďa Hruška. Ten se na kameru svlékne.

V zábavné show Inkognito tentokrát Adéla Gondíková (50) všechny přítomné i u televizních obrazovek překvapí. Nečekaně totiž zalichotí Richardovi Genzerovi (56), který přiznal, že se na sebe ve sprše nerad dívá. Adéla ovšem projevila zájem, že by se na něj ráda podívala. Navíc má podle ní i sexy mozek. A to není všechno! Ondřej Brzobohatý (44) se také přidal.

Láďa Hruška se odhalil ve studiu

Speciálním VIP hostem čtvrteční epizody Inkognita bude moderátor pořadu Vychytávky Ládi Hrušky, tedy sám lidový všeuměl Láďa Hruška (45). Fanoušci mu posílají nejrůznější dárky, ale občas i velmi zvláštní, nad nimiž zůstává rozum stát. Mezi takové patří například zlaté náušnice nebo tílko, které poslala Terezka z Prahy, to si ostatně vzal i na natáčení pořadu Inkognito. „To tílko, které mám, je opravdu hodně příjemné, akorát se to velmi obtížně obléká,“ prozradil moderátor. Na základě výzvy Libora Boučka ho dokonce Hruška i ukázal a všichni přítomní zůstali zírat s otevřenou pusou. Podívejte se na video.

V premiérovém zábavném pořadu Inkognito, jehož princip je prověřen desítkami let a miliony diváků po celém světě, budou známé osobnosti hádat nejrůznější povolání ze všech koutů České republiky. O skvělou zábavu se postarají hádající Ondřej Gregor Brzobohatý, Adéla Gondíková, Jakub Prachař, Richard Genzer a moderátor Libor Bouček. Další premiérové Inkognito už ve čtvrtek večer po repríze seriálu Eliška a Damián ve 23:00 na Primě.

Sdílejte článek
Štítky sprcha Láďa Hruška Adéla Gondíková Richard Genzer Inkognito VIP host FTV Prima sexy mozek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.