Celebrity

19. srpna 2023 06:00

David Laštovka

Adéla Gondíková si Jiřího Langmajera brát nechtěla. Nakonec souhlasila kvůli rodičům

Inkognito - Adéla Gondíková o Velikonocích s Jiřím Langmajerem

Herečka Adéla Gondíková, která slaví 50. narozeniny, patří mezi půvabné a úspěšné ženy. Vdávala se celkem dvakrát. Zatímco první manželství s hercem a hudebníkem Ondřejem Brouskem skončilo trpkým rozchodem, ve vztahu s Jiřím Langmajerem láska jen kvete.

S hercem a hudebníkem Ondřejem Brouskem ze slavného uměleckého rodu to vypadalo na velkou lásku. Brali se v roce 2002 a dva roky nato se jim narodila dcera Nela. Po šesti letech však Brousek rodinu nečekaně opustil kvůli herečce Anně Remkové. Dceři Nele bylo tehdy pět let. Přestože spolu nežili, k rozvodu došlo až o několik let později.

Krátké lásky s krasobruslařem a choreografem

Gondíková poté byla ve společnosti vídána po boku krasobruslaře Davida Vincoura nebo choreografa Jana Tománka. Láska si ji nakonec našla sama, a to v okamžik, kdy to nejméně čekala. Osudové se pro ni stalo natáčení komedie režiséra Zdeňka Trošky Doktor od jezera hrochů, kde ztvárnila manželku Jiřího Langmajera. O sedm let starší herec se do ní zamiloval. Byl to tedy on, kdo vyvinul úsilí a pozval ji na první rande. Chvíli sice odolávala, nakonec však jeho charismatu podlehla.

Čtěte také: Jiří Langmajer se bál, že bude impotentní. Prozradil, co mu nakonec pomohlo

„Slyšela jsem o něm divné věci. Jak je hrozný, že ráno přijde na plac a v maskérně ani nepozdraví, jenom si lehne, nechá se nalíčit a zase jde dál. Nic z toho jsem nezažila. Od prvního okamžiku na mě působil velmi mile. A jak jsem ho začala poznávat víc a víc, už vím, že když ráno nepozdraví v maskérně, není to tím, že je namyšlený, ale protože vlastně ještě spí a je úplně mimo,“ líčila s úsměvem Adéla Gondíková v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Jak ji Langmajer požádal o ruku?

Jiří byl sice v té době ženatý, jenže manželství s Kamilou, s níž má dvě dcery Julii a Terezu, procházelo dlouhodobou krizí. I proto se rozhodl pro radikální krok – odešel od rodiny a přestal svou lásku veřejně skrývat. Když si vyřešil své závazky a rozvedl se, požádal Gondíkovou o ruku. Stalo se tak při výšlapu na korsickou horu ve 2 500 metrech. „Najednou se před námi otevřely neuvěřitelné výhledy a Jirka poklekl. Začala jsem se smát a nechápala, co se děje... Tu krabičku s prstenem u sebe nosil celé dva týdny,“ prozradila herečka.

Mohlo by vás zajímat: Nejkratší manželství českých celebrit. Komu vydrželo pár měsíců?

Bylo to pro ni velké překvapení, s něčím takovým už absolutně nepočítala. „Přiznám se, že jedna svatba už mi v životě stačila a netoužila jsem po další... Byla bych spokojená žít tak, jak to bylo předtím. Ale on ji moc chtěl, abychom si to užili teď, když jsme ještě mladí, a ne za deset let. A také kvůli rodičům. Tak jsem si řekla – proč ne, když ho stejně miluju,“ přiblížila Gondíková.

Svatbu měli 6. července 2019 ve sportovním areálu v Kostelci u Křížků. Kromě rodiny pozvali kolegy z branže, přítomno bylo více než tři sta hostů. Přestože si Adéla původně přála komorní veselku, z oslavy se nakonec stala megalomanská party. „Jirka mi tím vlastně proti mé vůli připravil nejhezčí zážitek života. Jeho největší dárek byl koncert skupiny JAR, kterou oba milujeme. Bylo to úžasné,“ zavzpomínala na svůj velký den.

Jejich manželství patří mezi idylické. Jak Langmajer často a rád zmiňuje, jeho Adéla mu změnila život a udělala z něj lepšího člověka. Oba se snaží druhému splnit, co mu na očích vidí, a jsou šťastní a spokojení.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.