Slavné páry na filmovém festivalu ve Varech. Komu to letošní rok nejvíce slušelo?

KVIFF: Pavol Habera s Danielou Peštovou chtějí navštívit svá oblíbená místa

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech se propracoval do finále. V sobotu je na programu slavnostní zakončení. Festival je každým rokem velkou událostí, na které se objevuje spoustu známých tváří. Ani letos tomu nebylo jinak, slavní se oblékli do luxusních rób, prošly se po červeném koberci a zazářily ve světle reflektorů. Komu to slušelo nejvíce?

Sedmapadesátý ročník filmového festivalu v Karlových Varech končí. Během devíti dní tam mohli návštěvníci zhlédnout desítky filmů, navštívit několik velkolepých akcí a vidět spousty známých osobností, které pózovaly před objektivy fotografů. Které páry se vyladily do dokonalosti a které naopak přestřelily?

Adéla Gondíková a Jiří Langmajer

Letošní ročník filmového festivalu si nenechal ujít ani oblíbený herecký pár Jiří Langmajer (57) a Adéla Gondíková (49). Společně vyrazili na Cartec party, která se konala v hotelu Imperial a oběma to velmi slušelo. Jiří zvolil černý společenský oblek a Adéla se rozhodla pro krásné fialové šaty, ve kterých jen zářila.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Módní alarm z Varů: Ovládají módu lépe herečky, či modelky? Jak zářily Čvančarová, Plodková a Peštová

Čestmír Strakatý s manželkou

Moderátor Čestmír Strakatý na červený koberec dorazil v doprovodu své půvabné manželky Hany. Během slavnostního večera si manželku hrdě držel za pas či ruku, aby bylo vidět, ke komu patří. Dvojice se rozhodla své outfity sladit do elegantní černé barvy. Hana zvolila černé asymetrické šaty, které doplnila o stříbrné psaníčko a vysoké stříbrné podpatky. Manželé bezpochyby patřili k nejlépe oblečeným párům večera.

Daniela Peštová a Pavol Habera

Modelka Daniela Peštová přijela do Karlových Varů po boku svého manžela Pavola Habery a filmového festivalu se nemohli dočkat. „Velmi jsme se těšili, tak jako každý rok, když nás pozvou. Potom už se jen snažíme reprezentovat Slovensko a Čechy,“ uvedl Habera pro Primu.

Daniela oblékla na červený koberec něžné šaty od ukrajinské couture značky J‘amemme a přiznala, že přípravy byly trochu stresující, ale že o ni bylo královsky postaráno. Pavol na červený koberec předpisově oblékl smoking a nešlápl vedle.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Módní alarm z alkoholické párty ve Varech: Nejlepší model večera ve stylu lahve

Dana Morávková a Petr Malásek

Jednu z nejluxusnějších párty ve Varech si nenechali ujít ani manželé Dana Morávková (51) a Petr Malásek (59). Herečka oblékla zelené sako s rukávy doplněné o prvky peří a volné bílo-zelené vzorované kalhoty, její muž vynesl sako a bílou košili. Přestože jsou manželé již více než 25 let, stále to mezi nimi jiskří a užívají si společnou přítomnost.

Andrea Verešová a Daniel Volopich

Ozdobou Unicredit party byla jako každý rok také modelka Andrea Verešová (43), která dorazila po boku svého manžela, podnikatele Daniela Volopicha (59). Modelka zvolila bílou róbu na ramínka s průstřihy v oblasti pasu a velmi luxusní šperky, které dostala od manžela darem.

Modelku Simonu Krainovou do Varů doprovodil také manžel:

Sara Sandeva a Jakub Prachař

Sara Sandeva (26) se s partnerem Jakubem Prachařem (39) objevili společně již na slavnostním zahájení karlovarského filmového festivalu a následně vyrazili také na jeden z večírků. Herečka na párty oblékla krásné červené šaty s odhalenými zády od návrhářky Anamé, které byly z tenkého materiálu a na letní dny byly jak dělané. Prachař zvolil klasiku v podobě černého saka, kalhot a bílého trička.

Renata Langmannová a Ondřej Novotný

Modelka Renata Langmannová si na večírek zmiňované banky vypůjčila červený model od Elle Beauty Lounge a na párty se vydala se svým manželem, moderátorem Ondřejem Novotným (46). Doplňky vítězka České Miss 2006 sladila do hnědé barvy. Ondřej oblékl tmavě modré sako s kalhoty a bílou košili. Sportovní obuv, kterou moderátor zvolil, se na červený koberec příliš nehodila, ale vzhledem k tomu, že tenisky sladil do červené barvy, aby ladil k partnerce, nepůsobilo to až tak nevhodně.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.