Celebrity

3. září 2023 06:00

Vanesa Havlíková

Gondíková o dovolené s Langmajerem: Bylo to jako v sauně. Pálily nás nárty, potom lýtka

Adéla Gondíková v Show Jana Krause

Okouzlující moderátorka, herečka a čerstvá padesátnice Adéla Gondíková se usadila do červené pohovky Jana Krause, který nedávno oslavil sedmdesátku. Kromě narozenin s moderátorem probrali nedávnou cestu po Americe, kam Adéla vyrazila společně s manželem Jiřím Langmajerem a bratrem Daliborem a jeho partnerkou.

Jelikož nedávno oslavili oba moderátoři významné životní jubileum, úvod show se proto nesl ve znamení vzájemných gratulací a předávání různých pozorností. „Říkala jsem si, čím vám udělat radost. Myslím si, že jídlo je pro člověka – hlavně pro chlapa, jsem zjistila – nejlepší věc, která vám udělá radost,“ správně poznamenala oblíbená moderátorka a dodala: „Takže jsem vám nejen upekla, ale také připravila takové malé pohoštění, abych vás naladila na ten krásný rozhovor, který spolu povedeme.“

Přestože Jan Kraus utrousí, že nejlepším dárkem pro něj bylo, že jubileum skončilo, Adélino překvapení na serverovém stolečku ho očividně potěší. Ke svým kulatinám si Adéla Gondíková nadělila třítýdenní cestu po Americe s manželem Jiřím Langmajerem, bratrem Daliborem a jeho manželkou.

Kromě Adély Gondíkové se v Show Jana Krause představil také Kazma Kazmitch

Letošní dovolenou strávili v rozpálené Americe

„My jsme byli po národních parcích a bylo tam strašlivý vedro. Úplně strašlivý! To, co si tady dovedete představit, že bylo velké vedro, tak vůbec nebylo vedro oproti tomu, co bylo tam. Bylo tam padesát pět stupňů! V Death Valley,“ řekla s vážnou tváří.

„To se prostě vyjde z auta, začnou vás pálit nárty, potom lýtka, pak začnete poskakovat a říkat: ježiš, to je vedro,“ popsala své dojmy. „Představte si, jakože jste v sauně, že do vás někdo fouká fénem, ​​​​​​​úplně vařícím, a říká: běž se projít. A vy říkáte: tak jo, to není problém. Takže pak se dáváte dvě hodiny dohromady v autě v klimatizaci. A pak zase vylezete, abyste měli ty hezké fotky.“

Mohlo by vás zajímat: Adéla Gondíková si Jiřího Langmajera brát nechtěla. Nakonec souhlasila kvůli rodičům

Celkově urazili asi pět tisíc kilometrů a podle jejích slov se za celou tu dobu moc nevyspali, protože je nejdříve trápil jet lag a potom hluk hotelových klimatizací. Když zrovna není na dovolené, je Adéla pracovně velice vytížená – jako moderátorka v rádiu i jako herečka. To jí ovšem nebrání v tom, že svému hostiteli navrhne, že by spolu měli něco vyzkoušet. Ten však prozradí, že se k činohře už nehodlá vrátit, protože se mu líbí v muzikálu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.