Celebrity

30. srpna 2023 13:55

Eliška Reiglová

Kazma se kritice svého snímku nediví. Filmařům vadí, že má přesah, říká

Kazma v Show Jana Krause

Kazmův film One Man Show: The Movie aktuálně boří rekordy českých kin v návštěvnosti a Kamil Bartošek si tak může naplno užívat svůj obří úspěch. Na ten navazuje i jeho návštěva v Show Jana Krause, ve kterou doufal a myslel si, že pozvání se nedočká. V červené pohovce promluvil nejen o filmu, ale také o soukromí.

Málokdo dokáže kolem sebe vytvořit takový rozruch jako internetový producent, influencer, moderátor a investor Kazma Kazmitch, vlastním jménem Kamil Bartošek. A když se mu podařilo strhnout na sebe konečně i pozornost Jana Krause, který vyjádří své uznání nad realizační náročností jeho projektů včetně aktuálně promítaného filmu, cítí se prý opravdu polichocen.

„Já jsem si říkal, že už tady byla spousta lidí, a na mě se zapomnělo,“ posteskne si úvodem a pak pokračuje. „Jestli to myslíte vážně, tak si toho vážím, protože vím, že vy jste taky trochu pankáč a máte rád, když se do toho trochu sekne, tam, kam se má, tak jsem rád,“ uznává v Show Jana Krause, kterou můžete sledovat ve středu ve 21:55 na Primě.

Těžký prachy

Jeho posledním počinem je film ONEMANSHOW: The Movie, utajovaný projekt, na kterém Kazma se svým týmem pracoval tři roky a který mění zaběhnutá pravidla kinematografie. „Ten film vidělo za první víkend 290 tisíc diváků a má 350 tisíc kritických recenzí,“ dodává jeho tvůrce a vysvětluje, že je to film, který končí v realitě. „Něco, co se v tom filmu odehrálo, nějaký příběh, vyvrcholí v realitě.“

Zároveň předává svému hostiteli jako dárek k jubileu lístky do kina na promítání filmu a kartu, od které si mnozí něco slibují. „Každý, kdo přijde do kina na ONEMANSHOW: The Movie, dostane tuhle kartu. Když přijde včas. Ten počet karet je logicky omezený. Ale ještě jsou,“ ukazuje divákům onu ikonickou kartu.

„Na výstavišti v Holešovicích stojí trezor, kde je za neprůstřelným sklem jeden milion dolarů v jednodolarových bankovkách. Jsou to peníze z toho filmu. Kdokoliv tam přijde a zadá správné desetimístné heslo po vložení této karty, tak ty peníze jsou jeho,“ popisuje s tím, že peníze hlídají těžkooděnci.

Kritika za přesah

„Fór je v tom, že to heslo nikdo neví, a to je právě zakódované v tom filmu, respektive ten film je návod, jak rozluštit šifru.“ Jeden divák prý už dokonce vykoupil dva sály, aby měl co nejvíce karet. Existuje totiž jedna jediná karta, která k otevření trezoru nepotřebuje žádné heslo. „A to je to, co se filmařům nelíbí – že to má takovýto přesah,“ poznamenává.

„Cítím, že jste na mé straně. To mi dělá dobře. To teď dlouho nikdo nebyl.“ Přestože si tedy oba pánové pěkně notují, přijde i na citlivé téma, jakým je pro Kazmu jeho láska Andrea Kalousová. Na závěr nás ale čeká pořádné překvapení na počest Jana Krause, které potěší i diváky v hledišti.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.