Celebrity

24. července 2023 09:50

David Laštovka

Lukáš Pavlásek ukázal krásnou manželku. Před ním randila s Hynkem Čermákem

Pohádkových 7 pádů Honzy Dědka (31) - Lukáš Pavlásek

Komik a herec Lukáš Pavlásek, který slaví 45. narozeniny, měl na lásku dlouho smůlu. Nakonec našel životní štěstí v půvabné PR manažerce Denise, kterou si vzal před rokem za manželku. Jak jim to spolu klape a proč mu krachlo první manželství s kolegyní Ivou Pazderkovou?

Se svou současnou manželkou Denisou se poznal na festivalu ve Slavonicích. Zalíbila se mu na první pohled. Nebyl však jediný mužem, který o její srdce usiloval. „Najednou tam na ni začal dorážet takový svalnatý... Neřekl bych, že typicky úplně odlišný než já, ale trochu jiný byl. Ona se nade mnou ale slitovala a od té doby jsme spolu,“ svěřil se s úsměvem Lukáš Pavlásek v pořadu Show Jana Krause.

S Denisou je spojil především smysl pro humor. Oba mají rádi nadsázku. Zasnoubili se v roce 2020, obřad však museli odložit kvůli pandemii covidu-19. Vyšlo to až loni v září. Přípravy si vzala na starosti Denisa, Lukáš podle svých řešil pouze to, čemu rozumí nejlépe, zajistil alkohol a pódium. Svatba prý byla jeden velký mejdan. „Myslím, že se to povedlo. Hosté odcházeli až nad ránem a motaly se jim nohy,“ líčil komik a herec. V manželství jim to klape, stále z nich vyzařuje láska a zamilovanost.

Manželství s Pazderkovou trvalo tři měsíce

Pavlásek už jednou ženatý byl. Vzal si kolegyni Ivu Pazderkovou, jejich manželství ale trvalo pouhé tři měsíce. „Tajili jsme to, protože jsme se za to trochu styděli. Bylo to v době, kdy jsme začali dělat Na stojáka. Krátce jsme spolu chodili, byli jsme v rozjásaném období. Oba jsme věděli, že to je jenom proto, abychom si udělali srandu. Nikoho jsme nepozvali, ani rodiče – ti pak byli strašně naštvaní. A jen co to šlo, zase jsme se rozvedli. Byla to taková svatba na zkoušku,“ popsal Pavlásek v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Jeho současná žena Denisa o jeho minulosti ví a s Ivou se dokonce kamarádí. O tom, že mezi všemi panují dobré vztahy, svědčí i to, že Pazderková byla na jejich svatbě mezi pozvanými hosty.

Podle časopisu Sedmička Denisa před Pavláskem randila s hercem Hynkem Čermákem. Ani jeden z nich ovšem vztah nepotvrdil.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.