Celebrity

13. února 2023 06:07

David Laštovka

Hynek Čermák žil jako bezdomovec a zapíjel deprese. Štěstí našel s mladší ženou

Originální seriály právě online na prima+

Hynek Čermák, jenž letos slaví 50. narozeniny, se v současné době těší obrovské popularitě a patří k nejobsazovanějším českým hercům. Ne vždy tomu tak ale bylo. V minulosti prožil období, na které by nejraději zapomněl.

Po skončení DAMU Hynek Čermák neměl kde bydlet a nocoval všude, kde se dalo. „Byl jsem bezdomovec. Jo, spousta přátel mi pomohla, ale někdy se prostě stalo, že mě měli plné zuby. Chci být svobodný a nechci obtěžovat. Po třech dnech, když u někoho spíte, už nechcete prudit. Tak jsem spal na lavičce. V zimě jsem nocoval u jednoho kamaráda v kanceláři pod stolem. Hrál jsem zrovna svatého Václava. A nejhorší bylo najít nějakou sprchu, abych kolegům nesmrděl. To bylo blbé období,“ prozradil herec v rozhovoru pro magazín Lidových novin.

Mohlo by vás zajímat: Alenu Vránovou miloval i Petr Kostka. Její dcera zemřela jako bezdomovkyně

Problémy nesl těžce. Měl deprese a propadl alkoholu. „Měl jsem prostě smůlu. Ještě na škole jsem hrál docela velké role. Ale pak jsem skončil na DAMU a zjistil jsem, že realita je taková, že v divadlech nikdo moc nestojí o to, aby tam hrál nějaký Čermák. Takové rozčarování člověka přivede k alkoholu jedna dvě. Pil jsem hodně. Dneska jsem abstinent,“ přiznal herec.

Životní lásku poznal na natáčení

Charismatický herec je příkladem muže, kterého chytla takzvaná druhá míza. Po čtyřicítce se zamiloval do o dvacet let mladší kolegyně Veroniky Mackové (28) a opustil životní partnerku, herečku a scenáristku Danielu Choděrovou (48), se kterou měl dvě děti – syna Bořivoje a dceru Hedviku. S Veronikou se seznámil v roce 2015 při natáčení filmu Gangster Ka: Afričan za velmi kuriózních okolností.

VSTUPTE S NÁMI DO PRIMA+ A UŽÍVEJTE SI KVALITNÍ ČESKÉ I ZAHRANIČNÍ FILMY A SERIÁLY!

„Držel jsem jí pistol u hlavy a říkal si, že bych ji nejradši zastřelil. Dělám si legraci. Pravdou je, že to, že Veronika přijela na natáčení Gangster Ky, napomohlo tomu, že jsme ji vůbec dotočili. Byla to tam strašná divočina, točili jsme na pankáče a já jsem z toho chtěl vystoupit a odletět. Přiletěla ale Veronika, poznali jsme se a já jsem tam teda zůstal,“ zavzpomínal Čermák na osudové setkání v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Amorův šíp ho zasáhl okamžitě. Věkový rozdíl, který mezi ním a Veronikou je, vůbec neřešil. Přestože jejich vztahu mnoho lidí příliš velkou šanci nedávalo, po čase se vzali a dodnes tvoří šťastný a spokojený pár.

Sdílejte článek
Štítky alkohol láska deprese manželství bezdomovec narozeniny herec děti Gangster Ka Hynek Čermák Veronika Macková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.