Astročlánky

27. dubna 2024 06:30

Robert Policar

Mayský horoskop: Naslouchejte své intuici, budou se vám plnit sny a přání

Začíná období, ve kterém můžete objevit sílu snů i probouzející se přírody. Je to nádherný čas, ve kterém můžete značným způsobem posílit svou intuici a ponořit se naplno do uskutečňování všech vašich záměrů, které jste si tento rok předsevzali a na které jste se poslední měsíc mohli připravovat.

Období 1-Kan-4 (Ještěrka) od 27. 4. 2024 do 8. 5. 2024

Doba pro odvážné uskutečňování vašich snů je příznivá, a tak zbytečně neotálejte. Zmatený čas retrográdního Merkura je již u konce, a tak můžete pocítit jen jeho mírné dozvuky, které však už nebudou mít tak rozhodující vliv. Komunikace mezi lidmi i v dopravě bude opět lepší a vše bude fungovat mnohem lépe.

Kan patří k jižním znamením, která jsou charakteristická velkou produktivností, tvořivostí a veselostí. Ještěrka přeje práci se sny a s přírodními živly. Zároveň podporuje dobrá spojenectví s lidmi, se kterými můžete začít velké projekty, které povedou k úspěchu, pokud budete činit, co máte. V důležitých životních rozhodnutích používejte více svou intuici a moudrost těla, než racionální mysl. Pokud ještě nemáte svůj vlastní snový deník, je na čase si ho pořídit, protože zprávy z této úrovně vědomí mohou mít podstatný vliv na váš každodenní život. Sny vám mohou dát jak konkrétní rady do života, tak mohou být i hluboce léčivé.

Co se týká těla a hmotných záležitostí, zaměřte se především na všechny příležitosti, které vám život v následujících dnech nabídne. Mohou se dít doslova zázraky, a tak se pozorně dívejte, co se kolem vás děje. Jak se říká: „štěstí přeje připraveným.“ Naslouchejte moudrosti svého těla a vše konzultujte se svým srdcem. Pravidelně choďte do přírody a věnujte se posilování svého těla. Nesnažte se všechno dělat jenom sami, ale najděte si podpůrnou skupinu, se kterou pak půjde všechno mnohem lépe. Pusťte se do všech plánovaných akcí, na které jste dlouho čekali. Čas je opravdu velmi příznivý a jediné, co vám může bránit v úspěchu, jsou vaše vlastní pochybnosti a strach z nového.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, která mají vysoké nároky: Panny a Váhy očekávají jen to nejlepší

V rovině mysli nastal čas se ponořit celou bytostí do studia něčeho, co ve vás probouzí vášeň a smysl pro poslání. Rozdíl mezi vaším současným povoláním a posláním může být velký nebo malý. Záleží na konkrétním případu. Nicméně mnoha lidem se v následujících dnech může povést tento rozdíl téměř zcela smazat. Dovolte si snít ve svůj největší možný úspěch a on se dřív nebo později stane realitou. Nevzdávejte své sny, protože to je to jediné, co vám může do života vnést opravdu velké a žádoucí změny. Všichni žijeme ve velkém kolektivním snu, ze kterého se můžeme tak trochu vymanit a vytvořit něco svého. Nezapomeňte na to.

Co se týká vztahů, zamyslete se nad svými nejdůležitějšími obchodními a pracovními vztahy. Panuje v nich žádoucí rovnováha? Pokud ne, učiňte klíčové změny v jejich uspořádání. Prohlubte ty vztahy, které podle vás stojí za to, a těm ostatním nedávejte přílišnou důležitost, protože kam směřuje pozornost, to utváříte, a tak dobře volte, komu věnujete svůj drahocenný čas. V následujících dvou týdnech můžete mít velké štěstí na spojení s lidmi, se kterými můžete v budoucnosti vytvořit něco krásného a oboustranně velmi výhodného. Kdo by to tak asi mohl být?

V rovině ducha nastává krásný čas, ve kterém můžete značným způsobem posílit svou intuici i své snové schopnosti. Pokud se zajímáte o lucidní snění, můžete zaznamenat mnohem větší intenzitu těchto snů a přibývajících synchronicit ve vašem každodenním životě. Pravidelně pobývejte v přírodě, protože ta ožije a zřejmě vás něčemu novému naučí, pokud o to projevíte zájem. Mluvte k zemi, vodě, ohni i větru a učiňte si z těchto prastarých své mocné spojence, kteří vás povedou k větší harmonii i síle. Jejich odpovědi pocítíte ve svém těle a mluvit budou skrze vaše vlastní myšlenky. Stačí jen naslouchat a uvolnit své fyzické tělo, aby zprávy byly jasné.

Jaký bude květen podle karet?

Sdílejte článek
Štítky příroda horoskop Mayové vztah horoskopy horoskop 2024 mayský horoskop

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.