Astročlánky

26. dubna 2024 06:30

Sára Částečková

Andělské poselství na víkend od 26. dubna 2024: Optimismus a radost provází vaše kroky

Víkendové dny budou ve znamení dobrodružství, skvělé nálady a také radosti ze života. Nebojte se být na chvíli malým dítětem a vydejte se na dobrodružnou výpravu jménem život. Jaké výzvy na vás ještě čekají?

Víkendová karta: Snílek

Víkendové poselství je plné naděje a uvědomění si vaší vnitřní svobody, přináší vlnu inspirace a odvahy. Otevřete své srdce novým možnostem a naslouchejte hlasu své intuice. Vaše sny jsou klíčem k otevření dveří nových dobrodružství. Objevujte nová místa a otevřete se novým zážitkům. Duše miluje rozmanitost a ocení vaši odvahu vydat se na nepoznané cesty.

Snílek je postava, která umí snít a nebojí se vykročit do neznáma. Je důležité, abyste věřili svým vlastním pocitům a nenechali se znejistit jen proto, že vás ostatní zrazují. Dokonce můžete jemně zariskovat a vyzkoušet zcela nové aktivity. Překonávejte strach z výšek tím, že si naplánujete výlet na rozhlednu nebo let balónem.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, která jsou nejvíce náchylná k prokrastinaci: Líné jsou Ryby i Váhy

Každý krok, který vás posune dál, je příznivý, postupujte jemně, nenásilně a bez strachu a obav. Postavte se vlastnímu stínu a zjistíte, že vaše obavy jsou zcela zbytečné. Zachovejte ve svém srdci dětskou naivitu, radost ze života a úžas při báječném objevování nových dobrodružství.

Ve vztazích a lásce se otevřete hravosti a jednoduchosti. Buďte jako děti, které objevují svět s radostí a zvědavostí. Otevřete své srdce novým zážitkům a připravte se na skvělé dny, které vás čekají, ať již ve společnosti dobrých přátel, nebo partnera. Vztahy, které procházely krizí, naleznou společnou cestu a jednou provždy ukončí minulost. Jako by spory a hádky nikdy neexistovaly. Pokud je vaše srdce osamělé, vyjděte mezi lidi, usmívejte se a mějte neochvějnou víru, že svou lásku potkáte zcela nečekaně na místě, kam vás povede intuice a cit.

Zdroj: Andělské tarotové karty Doreen Virtue, Radleigh Valentine

Jaký bude květen podle karet?

Sdílejte článek
Štítky dobrodružství láska inspirace výklad karet andělské karty andělské poselství poselství andělů Doreen Virtue

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.