Denní horoskop PANNY na 1. 2. 2023

Panna 1. 2. 2023

Vaše emocionální povaha se dnes může zdát nabuzená k akci, ačkoli je možné, že nevíte, jakým směrem se vydat. Motor běží, ale čelní sklo z nějakého důvodu vypadá trochu zamlženě. Zkuste se zaměřit na oblasti svého života, které potřebují zásadní revizi. Snažte se je proměnit k lepšímu. Jakmile bude vaše čelní sklo čisté, nakopněte motor a vydejte se na cestu. Iniciujte akci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tato planetární sestava přináší situaci, ve které vy a váš milostný zájem potřebujete vyřešit, kam společně směřujete. Váš problém spočívá v tom, že máte tendenci se více ponořit do svých emocí, než být ve vztahu přítomní. Víte, jak by to mělo být, ale možná se nedokážete smířit s tím, jak to je. Zbavte se mylných představ a buďte prostě skuteční.

Práce

Problém, o kterém jste si mysleli, že zmizel, se nyní znovu objevuje. A co hůř, zdá se, že se tento problém od doby, kdy se objevil naposledy, ještě zhoršil. Vyřešte tento obtížný problém jednou provždy, místo abyste ho znovu odložili na druhou kolej.

Peníze

Tento týden se budete snažit splatit všechny své dluhy. Možná se snažíte konečně zbavit pocitu zadluženosti a najít tu úžasnou svobodu v rozřezání starých kreditních karet. K této skutečnosti se pomalu, ale jistě propracováváte. Mezitím se zamyslete nad tím, jak můžete využít svou kreativitu a intuici ve svém investičním životě. Některé velmi lukrativní nápady můžete najít na těch nejpodivnějších místech, takže buďte otevření tomu, jak přijdou.

Zdraví

Před ranním příchodem do práce je dobré si trochu zacvičit. Problémy s komunikací se obvykle vyhýbají těm, kteří si před prací zaběhají, zacvičí nebo dokonce jen jdou do práce pěšky. Vezměte své tělo vážně a zaznamenáte účinky ve svém osobním i profesním životě. Při dnešním vesmírném klimatu je vhodná doba, abyste si takové závazky sami se sebou vyjednali.

Přečtěte si také