Denní horoskop PANNY na 14. 8. 2022

Panna 14. 8. 2022

Panny, možná pocítíte velkou touhu vrhnout se do nějakého projektu po hlavě. Možná máte pozemek, který chcete proměnit v zahradu. Zabořte ruce do půdy. Možná existuje řemeslo nebo umělecká forma, které se nemůžete dočkat, až se naučíte a rozvinete je. Dávejte si pozor, abyste nezačali příliš mnoho různých projektů a nenechali je všechny nedokončené.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes máte příležitost si o problémech důrazně promluvit. Díky nebeské konfiguraci se zdá, že slova přicházejí snadno. Je v nich také trochu údernosti, takže pokud chcete někomu přesně říct, co cítíte, budou vaše výroky plné vášně. Pokud si potřebujete o něčem promluvit, je k tomu ta nejlepší doba.

Práce

Celkově pro vás toto roční období není nejlepší, což se jistě odráží i ve vaší práci. Mějte na paměti, že tyto potíže vám dnes může usnadnit upřímný rozhovor s někým, komu důvěřujete. Diskuse o vašich obavách je zmírní.

Peníze

Toto období se týká nových příležitostí, které se vám naskytnou v pracovním životě. Nebe je limitováno tím, co můžete očekávat, ale vesmír to neudělá za vás. Musíte hledat způsoby, jak zvýšit své příjmy, a to buď přidáním nového vedlejšího podnikání, nebo přijetím úkolů na volné noze. Nápady na výrobky nebo služby, které se budou prodávat, hledejte ve vzdělávání a cestování.

Zdraví

Dnešní aspekt ve vás vyvolává pocit neklidu – spíše psychického než fyzického. Pokud se budete snažit cvičením zahnat pocit malátnosti, který tento tranzit může vyvolat, bude vám lépe. Nebeská konfigurace přináší sobectví a necitlivost u lidí  dvě vlastnosti, které vám vadí. Ve vlastním zájmu se zaměřte na sebe a chovejte se ke svému tělu tak, jak byste chtěli, aby se chovalo k Zemi – laskavě, jemně a s úctou.

Přečtěte si také