Denní horoskop PANNY na 17. 1. 2023

Panna 17. 1. 2023

Dnes byste se mohli zaměřit na objevování nových způsobů, jak si finančně polepšit, Panny. Pravděpodobně si budete více než obvykle uvědomovat svou vnitřní sílu. Čtení o různých možnostech by pro vás mohlo být poučné, zejména proto, že se dnes cítíte obzvláště schopní, a proto je pravděpodobnější, že se dokážete zaměřit na jakoukoli metodu, která je pro vás nejlepší. Možná se budete chtít od všech odloučit, abyste se mohli soustředit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie planet podporuje nejrůznější večírky a setkání. Není to čas, kdy byste měli zůstat doma a číst si nebo se dívat na televizi. Pokud v současné době hledáte romantiku svého života, najdete ji na místech, kde lidé spolupracují, aby něco skutečně změnili, a kde jsou odhodláni k pozitivním změnám, stejně jako vy sami.

Práce

Dnes pro vás začíná nový trend, který pro vás bude mimořádně příznivý. Určitě naskočte na jakýkoli vlak, který vám přijde do cesty. Důvěřujte svým instinktům, protože vás nezavedou na scestí. Prosperita je ve vzduchu a vy ji můžete využít.

Peníze

Tento týden je věnován dovozu a vývozu, pokud se touto činností zabýváte, nebo tomu, jak prodávat své zboží a služby na zahraničních trzích. Jelikož na vás číhá planeta náhlých změn a prozření, mohl by vás napadnout geniální nápad, jak to rozjet. Hvězdy po vás žádají, abyste si nejprve srovnali všechno v řadě.

Zdraví

Vzhledem k dnešním planetárním aspektům byste se mohli cítit velmi nervózní a přecitlivělí. Můžete být přetížení a potřebovat se stáhnout na stabilnější a pohodlnější místo v sobě. Věnujte deset minut ráno a deset minut večer hlubokému dýchání a protahování na podlaze a pocítíte okamžité účinky. Tohle jste si nezavinili přes noc a podle toho může trvat týden nových regeneračních návyků, než uvidíte výsledky, ale věřte nám: za tu námahu to stojí. Pokud to nedokážete udělat pro sebe, udělejte to pro své okolí, na které mají vaše emocionální a duševní stavy vliv.

Přečtěte si také