Denní horoskop PANNY na 20. 12. 2022

Panna 20. 12. 2022

Dnes se snažte být lehcí a povzbudiví. Jste-li otevřeni novým způsobům jednání, mohou vás napadnout revoluční myšlenky. Bylo by dobré, kdybyste předvídali budoucnost a případné problémy řešili hned v zárodku. Stejná konvenční metoda, která funguje už léta, nemusí být tím nejlepším řešením pro danou práci. Hledejte jiné metody.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Může se zdát, že vztahy se dnes nevyvíjejí tak, jak byste si přáli. Dnešní planetární energie vám ztěžuje komunikaci s významnými lidmi nebo jim ztěžuje komunikaci s vámi. Nebyla by tedy příliš vhodná doba k tomu, abyste si kladli nějaká zásadní ultimáta. Buďte prostě milí a za pár dní bude všechno jinak.

Práce

Jste dnes chybějícím článkem důležité skládačky. Někdo vás požádá o váš odborný názor na určitou otázku. Poskytněte mu ho bez obcházení. Přejděte rovnou k věci. Nemá smysl snažit se skrývat pravdu.

Peníze

Do vašich vztahů nyní přicházejí různé druhy šťastné energie. Pokud jste k sobě připoutáni, budete se těšit z obnovených vzájemných citů. Pokud nejste, můžete najít větší okruh potenciálních partnerů. Totéž platí i pro obchodní záležitosti, protože za tohoto kosmického klimatu můžete potkat mentory, partnery, a dokonce i investory. Možná si vyděláte více tím, že řeknete svůj názor.

Zdraví

Planetární konjunkce zdůrazňuje vaše emoce. Pokud si správně připravíte půdu, umožní vám tento krátký tranzit jasněji nahlédnout do vaší mysli. Připravte si půdu pomocí jógy, odpočinku, cvičení a uvědomělé stravy. Dovolte si poznat, čemu jste se vyhýbali  požádejte o uvědomění, abyste mohli pokročit na své osobní cestě. Je důležité vyhnout se veškerému vnitřnímu posuzování. Já se nemůže projevit uprostřed posuzování. Buďte skálou, kterou byste si přáli, aby pro vás byli ostatní.

Přečtěte si také