Denní horoskop PANNY na 26. 9. 2022

Panna 26. 9. 2022

Dnešní vzrušení naznačuje, že se něco děje, že se něco mění. Buďte ve střehu a sledujte, co se kolem vás děje, Panny. Existuje úžasný energetický náboj, který vás vybízí k tomu, abyste posunuli hranice všeho, co se kolem vás děje. Přispějte svým dílem k tomu, aby se svět vyvíjel ke šťastnějšímu a klidnějšímu místu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš partner vás možná touží odvézt někam do exotiky. Současná planetární konfigurace vám oběma umožňuje naplánovat budoucí výlet, ale ujistěte se, že to bude dobrodružství. Neoceníte, když budete jen tak ležet u bazénu, popíjet koktejly a opalovat se. Musíte naslouchat volání divočiny ve své duši a něco pro to udělat, nejlépe společně.

Práce

Napětí, které včera na pracovišti převládalo, bude stále přítomné. Dobrou zprávou je, že se odpoledne uklidní. Komunikace s ostatními bude špatná. Budete potřebovat tlumočníka, abyste mohli vyjádřit svůj názor.

Peníze

Čeká vás období zábavy, které se týká romantiky, dětí a rodiny. Pokud se v těchto oblastech v současné době angažujete, zjistíte, že můžete snadno prodávat výrobky a služby ochotnému publiku. Pokud ne, přemýšlejte o tom, jak vytvořit produkty, které osloví řadu lidí po celém světě. Když využijete svůj talent k vytvoření zdrojů příjmů, které vám vydrží po celý život, dalším krokem je prosperita.

Zdraví

Nestává se každý den, abyste otevřeli ústa a líbilo se vám všechno, co z nich vyjde. S dnešní astrální konfigurací vás možná překvapí, jak snadno se vyjadřujete. A co je nejdůležitější, budete schopni slyšet svůj vlastní vnitřní hlas, který vám říká, co přesně potřebujete a kdy to potřebujete. Až se ráno probudíte a uslyšíte: Mám žízeň, zkuste pochopit, že ten hlas má na mysli vodu, ne kávu! Dobře naslouchejte a dejte si nejprve to, co potřebujete.

Přečtěte si také