Denní horoskop PANNY na 27. 12. 2022

Panna 27. 12. 2022

Možná budete muset dnes zaujmout přísný postoj, abyste byli tak efektivní, jak byste chtěli. Při jednání s ostatními nevytvářejte domněnky, pro které nemáte pevnou oporu. Druzí lidé se snadno dojmou, proto se omezte na fakta. Snažte se nevyvolávat těžké emoce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konjunkce vás naladí do velmi optimistické a lehce surrealistické nálady. Věříte, že v oblasti lásky a romantiky je možné všechno, a máte takovou sebedůvěru a víru v sebe sama, že pro vás může být obtížné pochopit něčí neochotu chodit s vámi. Bylo by moudré nestavět si příliš vysoké cíle a nemyslet si, že jste anděl. Jste přece také lidé!

Práce

Detektivní práce odvedená dopoledne bude mít odpoledne velký přínos. Oslovujte lidi přímo a sebevědomě. Když proniknete k pravdě o určité situaci, můžete hodně získat. Sdělte svá zjištění ostatním.

Peníze

Nyní nestačí šetřit. Jste chytří, zejména pokud jde o peníze. Využití aspektu tohoto týdne se stává hlavní směrnicí. Prosazujte své kariérní cíle a zároveň se chopte nových příležitostí v pracovním životě. Jen se ujistěte, že je vaše práce stabilní, než do ní investujete vše. Někdy se věci mohou měnit tak rychle, že s nimi struktura podniku nedokáže držet krok. Chraňte své zájmy za každou cenu.

Zdraví

Chcete se projít na divoké straně? Pokud ano, pravděpodobně to má něco společného s malou revolucí na obloze. Díky planetární konjunkci se jí ochotně účastníte. Sledujte, jak se váš princip potěšení setkává s vaším svědomím. Může to být rozhodující zkouška, zda víte, kde jsou vaše hranice, a zda dokážete zabránit jejich překročení. Vaše zdravé návyky by měly být schopny přežít nepředvídatelné  všímejte si, jak tento týden ovlivní váš jídelníček a pohyb!

Přečtěte si také