Denní horoskop PANNY na 5. 1. 2023

Panna 5. 1. 2023

Panny, dnes by mohlo dojít k nějakému neočekávanému otřesu a vy byste mohly náhle dostat nabídku na více peněz nebo odpovědnosti. Může to být přesně ten zlom, na který jste čekali, ale může vás to natolik zaskočit, že si možná vyžádáte čas na rozmyšlenou. Nepřemýšlejte však příliš dlouho, protože by mohli dát příležitost někomu jinému!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je to ideální doba pro společenské akce, večírky nebo prakticky cokoli, co spojuje lidi. Pokud stále hledáte dokonalý vztah, možná ho hned nepoznáte, ale dostanete příležitost flirtovat do sytosti. Takto si můžete udělat obecnou představu, než se rozhodnete pro něco konkrétního.

Práce

Cítíte tlak, že musíte něco vyrobit, aniž byste k tomu měli potřebné prostředky. Ostatní požadují, aby se něco udělalo, ale nedostatek předvídavosti na straně někoho jiného tento úkol znemožňuje. Dělejte, co je ve vašich silách, s tím, co máte.

Peníze

Pro vás je tento týden spojen s tím, že vás vaše práce právě teď příliš neuspokojuje. Možná se nebudete moci spolehnout na to, co vám bylo řečeno v minulosti, takže si budete muset udělat nějaké náhradní plány. Cesta k vašim snům vede přímo přes vaši mysl a nápady. Využijte je ve svůj prospěch!

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám pomůže zpomalit váš neustálý proces myšlení. K věcem přistupujete studovaně, a pokud si všímáte, jak se vaši přátelé dostávají na horu života, je to pomalu a vytrvale. Na mnohé to funguje. Ve skutečnosti platí, že čím pomaleji věci děláme, tím je to pro naše zdraví prospěšnější. Pomalé stravování napomáhá metabolismu, pomalé spouštění činek vám umožní lépe cvičit a pomalá jízda autem pomáhá všem.

Přečtěte si také