Denní horoskop PANNY na 6. 1. 2023

Panna 6. 1. 2023

Všichni jsme do jisté míry důvěřiví. A vy nejste výjimkou. Můžete očekávat, že dnes obdržíte několik finančních nabídek. Mohou přijít poštou nebo osobním prodejem. Důvěřujte přitom svým instinktům. Některé nabídky mohou být opravdu příliš dobré na to, aby byly pravdivé. Na domácí frontě je však to, co je nabízeno, skrz naskrz pravé. Ve vzduchu je cítit vášeň, která jde ruku v ruce se vší tou poctivostí!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární konjunkce vám přináší šanci napravit škody s někým, s kým jste v poslední době měli milostné problémy. Pomohlo by, kdybyste si oba mohli sednout a promluvit si, ale možná budete muset dotyčnou osobu poněkud obměkčit, než budete moci záležitosti skutečně probrat od srdce. Vesmír vám k tomu dnes dává příležitost. Jděte do toho!

Práce

Je pravděpodobné, že vás budou frustrovat ostatní lidé, kteří se vám dnes nebudou zdát na výši. Ostatní neprojevují ve své práci takové nasazení a vášeň, jaké často projevujete vy. Buďte k nim trpěliví, místo abyste je odsuzovali.

Peníze

Pro vás je tento týden spojen s tím, že vaše práce je nyní o něco méně uspokojivá. Možná se nebudete moci spolehnout na to, co vám bylo řečeno v minulosti, takže si budete muset udělat nějaké náhradní plány. Cesta k vašim snům vede přímo přes vaši mysl a nápady. Využijte je ve svůj prospěch!

Zdraví

Když si myslíte, že je čas dát si od cvičení pauzu, dvakrát si to rozmyslete. Dny odpočinku jsou jistě nesmírně důležité, ale zeptejte se sami sebe, zda vás jen nebaví to, co obvykle, a zda nechcete něco nového. To není totéž, co když si vaše tělo řekne o den odpočinku: je to vaše mysl, která chce novou aktivitu! Začněte rozvíjet rozmanitost svého tréninkového režimu, abyste na tento impuls mohli reagovat soucitně a disciplinovaně - což je velmi zdravá kombinace!

Přečtěte si také