Denní horoskop STŘELCE na 10. 10. 2022

Střelec 10. 10. 2022

Nacházíte se na začátku velmi expanzivního období svého života a příležitosti jsou vám k dispozici, ať už si to uvědomujete, nebo ne. Možná získáte pocit, že existuje oblast, která potřebuje celkovou rekonstrukci. Velké změny jsou velkým dílkem skládačky. Přepracujte to, co už pro vás nefunguje, abyste uvolnili místo pro budoucnost, která vás čeká. Teď je váš čas zazářit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud váš partner říká jednu věc a pak zase mění názor, mohlo by se to dnes změnit. Důvodem jeho chování mohly být pocity nerozhodnosti, které zase pramenily z toho, že si prostě nedokázal udělat jasný obrázek o tom, jak se věci mají. Postupně, jak se budou všechny dílky skládačky skládat dohromady, se situace změní.

Práce

Odhodlání a duševní síla jsou klíčové aspekty vaší osobnosti, které po celý den jasně září. Dbejte na to, abyste při závodě na vrchol nešlapali ostatním na paty. Ubližování druhým vám z dlouhodobého hlediska nepomůže.

Peníze

Toto období se týká kariéry a autorit. Možná jste k někomu dlouho vzhlíželi, abyste si uvědomili, že nyní máte stejné nebo větší zkušenosti jako on. Je čas, abyste převzali novou životní roli a přijali odpovědnost, která s ní souvisí. Když to uděláte, zjistíte, že jste se stali takovým člověkem, kterého jste celou dobu nejvíce obdivovali.

Zdraví

Zmatek se snažíte řešit tak, že ho ignorujete. Jste přirozeně teritoriální a zmatek se s vašimi instinkty příliš neslučuje! Hlouběji se ponořit do sebe je pro někoho s vaší povahou nezbytnou praxí. Musíte se pokusit rozpoznat svou emocionální reakci na zmatek, jinak se budete neustále cítit "biti" okolím, které frustruje vaše zdánlivá netečnost. Doporučené zdravotní praktiky: jóga, bojová umění a meditace.

Přečtěte si také