Denní horoskop VAH na 11. 1. 2023

Váhy 11. 1. 2023

Vztahy s vašimi nejbližšími by měly být vřelé a obohacující, Váhy. Finanční záležitosti se vám nyní daří natolik dobře, že budete mít pocit, že od této chvíle bude vše perfektní. Tento optimismus a nadšení však neznamená, že své štěstí berete jako samozřejmost. Spíše vám pravděpodobně dodá podnět k tomu, abyste pokračovali tak jako dosud, jen s větším klidem než dosud.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární konjunkce může být katalyzátorem mnoha změn. Pokud vy a váš partner (současný nebo budoucí) zvažujete v příštích měsících nějaké zásadní kroky, bylo by lepší zůstat zatím ve fázi plánování a zatím nic neiniciovat. Než se k tomu odhodláte, mohlo by se změnit několik věcí, což znamená, že vaše plány bude třeba restrukturalizovat.

Práce

Tohle je jeden z těch dnů, kdy opravdu nezáleží na tom, co znáte, ale na tom, koho znáte. Uvědomte si, že kontakty s ostatními lidmi jsou dnes vaším nejcennějším majetkem. Mějte po ruce telefonní seznam a když je to nutné, zavolejte.

Peníze

To, co potřebujete – a pravděpodobně i to, co opravdu chcete – můžete získat ze současné pracovní situace, zejména z odměňování. Pro větší úspěch možná budete muset zvážit cílové skupiny nebo zákaznickou základnu mimo svou zemi. Přemýšlejte o tom, jak do své práce začlenit svůj duchovní život. Vaše vztahy budou užitečné, podpůrné a především produktivní.

Zdraví

Pod současným vlivem planet můžete snadno získat jasnovidný náhled na oblast svého života spojenou se zdravím a blahobytem. Ptejte se sami sebe, co vidíte, a dělejte si poznámky. Mějte na paměti, že se ptáte ve svůj prospěch  co vás čeká? Abyste si tuto schopnost udrželi, dbejte na zdravou stravu, která zahrnuje velké množství čerstvých produktů a čisté pitné vody. Vaše tělo je čočkou, skrze kterou vidíte budoucnost.

Přečtěte si také