Denní horoskop VAH na 12. 10. 2022

Váhy 12. 10. 2022

Dnes můžete být nějakým způsobem na očích veřejnosti. Možná budete vyučovat, přednášet nebo vést diskusní skupinu. Ať už je to cokoli, nedivte se, že se u vás střídá inspirativní a volně plynoucí artikulace s naprostým mentálním blokem. Když dojde k tomu druhému, požádejte o otázky. Tím jim dáte šanci promluvit a znovu rozproudíte svůj mozek.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš milostný život se dnes výrazně zlepší. Je to vhodná doba k seznamování, zejména pokud hledáte milostné vztahy, protože ostatní jsou nyní velmi otevření a mnohem vstřícnější. Jsou připraveni uvolnit svou ostražitost a vyjít vám vstříc, aby vás poznali osobněji. Využijte této šťastné přestávky.

Práce

Dnes budete mírnější než obvykle a váš obvyklý intenzivní pohon se může zdát poněkud oslabený. To je v pořádku. Nebojujte s tím. Lehkovážnější přístup vám pomůže navázat vztah s ostatními a získat od nich respekt, po kterém toužíte.

Peníze

Čeká vás období měnových změn. Může se změnit způsob, jakým vyděláváte peníze nebo jak přemýšlíte o roli peněz ve svém životě. Ať tak, či onak, získáte spoustu skvělých informací o tom, jak vydělávat a šetřit. Některá z těchto poselství mohou přicházet z netradičních míst, včetně snů a věšteckých záblesků, ale proč je přesto neprozkoumat?

Zdraví

Jste náchylní k nachlazení a musíte dbát na to, abyste se nenakazili. Dávejte pozor, čeho se dotýkáte, a často si myjte ruce. Bakterie se ve velké míře šíří rukama a měli byste si dávat pozor, abyste si neumyté ruce nepřiblížili k ústům. Kromě toho dávejte pozor na to, kdo je ve vašem okolí nemocný, a nepoužívejte telefon, který právě použil někdo, kdo je nakažený nachlazením. Znalost přenosu je skvělou obranou proti nákaze.

Přečtěte si také