Denní horoskop VAH na 13. 8. 2022

Váhy 13. 8. 2022

Váhy, možná budete nuceni své myšlenky zařadit do úhledných škatulek, které lze snadno pochopit a zpracovat. Vaše myšlenky jsou abstraktní a ne vždy dávají rozumný smysl. Je v pořádku, že máte trochu tajemství ohledně věcí, které racionální mysl nedokáže vysvětlit. Ačkoli můžete mít pocit, že cílem je uspořádat věci spořádaným způsobem, nemějte pocit, že to musíte udělat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Silná událost nebo setkání mezi přáteli a partnery může vést k některým změnám, které vás dnes opravdu překvapí. Díky astrální energii máte skvělou příležitost skutečně spatřit něco, čeho jste si dosud nemohli všimnout. I když se s tím možná budete vyrovnávat poněkud obtížně, alespoň víte, na čem jste, a můžete se podle toho zařídit jinak.

Práce

Vaše schopnost proniknout k jádru věci bude klíčem k úspěchu celého dne. Abyste mohli daný problém vyřešit, budete muset větší celky rozdělit na segmenty a prozkoumat situaci pohledem na její jednotlivé části.

Peníze

Nyní máte ve svém domě výdělků aktivitu, která časem radikálně změní způsob, jakým vyděláváte peníze. I když se vám může zdát, že některé zdroje příjmů jsou z vašeho života vyřazeny, je to nakonec k lepšímu. Podívejte se na své dluhy.

Zdraví

Díky dnešnímu postavení planet máte možnost rozšířit svůj svět inovativním a kreativním způsobem. Nebeská energie se dnes vztahuje k tělu. Dokážete si představit, jak by vaše tělo mohlo z této atmosféry těžit? Možná by z tohoto tranzitu mohl vzejít lehký půst nebo zcela nový přístup k jídlu. Podívejte se na svůj fyzický stav a zaměřte svůj záměr na to, co byste chtěli nejradikálněji změnit. Pak se do toho pusťte!

Přečtěte si také