Denní horoskop VAH na 18. 1. 2023

Váhy 18. 1. 2023

Váhy, není třeba mlátit hlavou o zeď, váš den bude náročný, ale není to nic, co byste nezvládli. Dnešní planetární konfigurace vás budou tlačit k tomu, abyste položili základy projektů, které jste plánovali v posledním půlroce. Nechte se unášet proudem. Lidé si někdy myslí, že jste dobří v zapalování ohňů, ale mizerní v jejich udržování. Je načase, abyste jim dokázali, že se mýlí!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný planetární aspekt vás může povzbudit k ještě větší vážnosti než obvykle. Pokud s milovanou osobou uvažujete o tom, že byste se jeden druhému ještě hlouběji zavázali a posílili vzájemné pouto, pak o tom oba budete chtít přemýšlet a probrat důsledky takového kroku. Jakmile se však přesvědčíte, že to bude fungovat, můžete se odvázat a rozhodnout se slavit. Nedržte se zpátky  užijte si to!

Práce

Přijde k vám příliv tolik potřebné energie a vy se ocitnete v dobré pozici, abyste mohli dosáhnout potřebných pokroků na pracovišti. Nepodceňujte své přesvědčovací schopnosti. Máte větší moc, než si myslíte, tak ji moudře využijte.

Peníze

Tento týden se vydáte do období větší zvědavosti. Planety ovlivňují sektor vašeho horoskopu, který řídí vzdělávání a učení, výuku, cestování, metafyziku a právo. Pod vlivem šťastných aspektů můžete zjistit, že jste schopni přinést peníze z jedné nebo více těchto činností, nebo že vám přidání nových dovedností umožní v budoucnu vydělat více. Jak vzrušující!

Zdraví

I v období velké aktivity je dobré, když si pravidelně vytváříte prostor pro reflexi a introspekci. Jak se na vašem zdraví projevily vaše činy v poslední době? Co byste chtěli změnit na svých stravovacích návycích a dalších zdravotních návycích, jako je spánek a pohyb? Nedovolte, aby vás chaos vašich dnů odváděl od toho, abyste si kladli otázky, které mají největší vliv na vaši pohodu.

Přečtěte si také