Denní horoskop VAH na 18. 9. 2022

Váhy 18. 9. 2022

Váhy, jste připraveni na změnu, o tom není pochyb. S přibývajícím věkem se vaše zájmy rozšiřují a vy uvažujete o tom, že se některým z těchto nových zájmů budete vážně věnovat. Možná vás láká škola nebo nějaké kurzy pro dospělé. Jste připraveni vytvořit si ve světě nové místo. Pusťte se do toho!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní konverzace nemusí být zrovna duchaplná a jiskřivá, ale přesto se vám podaří dosáhnout značného pokroku v romantické oblasti. Osoba, na kterou jste se zaměřili, možná není nejupovídanější, jakou jste kdy potkali, ale má mnoho jiných kvalit, které hodláte brát vážně. Pokud se budete chovat klidně a ohleduplně, pravděpodobně na ni uděláte dojem.

Práce

Ze všech stran na vás působí tlak a vy jste se ocitli uprostřed. Máte tendenci svalovat vinu z toho či onoho důvodu na druhé. To není zdravé řešení. Podívejte se na sebe a uvědomte si, že jste se do této šlamastyky dostali sami.

Peníze

Toto období se týká aspektů ovlivňujících minulé životy, karmu a instituce. Může vás náhle popadnout touha změnit zaměstnání, založit charitativní organizaci nebo rozvinout nové podnikání. Když můžete, udělejte si průzkum a pak si vytvořte podnikatelský plán, který bude hledět alespoň pět let do budoucnosti. Je možné, že to bude fungovat.

Zdraví

Průlom a zhroucení mají více podobností než rozdílů. Z neúspěchu se lze mnohému naučit a po dosažení úspěchu je třeba o mnohém uvažovat. Nemůžete udělat dost pro to, abyste si vštípili jádro pravidelnosti. Možná je to ve vašem životě již rozpoznatelné, ale mohlo by to být zdravější jádro? Pokud je pro vás ranní káva rituálem, neuvažovali byste o změně na čaj? Zelený čaj? Pokud je zvykem chodit o pět minut později, můžete to změnit na pět minut dříve?

Přečtěte si také