Denní horoskop VAH na 21. 8. 2022

Váhy 21. 8. 2022

Váhy, na začátku dne si naplánujte, co chcete stihnout do západu slunce. Je to vhodná doba pro řešení mnoha drobných úkolů, které vyžadují vaši pozornost. Uvědomte si, že na některé věci, na kterých pracujete, se vztahují časové limity a omezení. Držte se svých úkolů a snažte se nenechat se rozptylovat jinými lidmi.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den pro vás může být více než pro většinu z vás nesmírně podnětný - tedy ve velmi mozkovém smyslu. Vy a vaši nejbližší můžete strávit mnoho šťastných hodin povídáním a rozhovory pod vlivem energie planetárního aspektu, který se formuje. Můžete ze svých oblíbených básní nebo filozofických esejů vytáhnout každý kousek významu a pomalu, velmi pomalu odhalovat význam skrytý za závojem narážek. Tento den si budete pamatovat.

Práce

K dosažení vytouženého úspěchu je třeba stejnou měrou tlačit i táhnout. Vaše cíle jsou zcela jistě dosažitelné a k jejich uskutečnění máte podporu ostatních. Důvěřujte sobě i ostatním.

Peníze

Možná nejste obvykle známí pro svůj peněžní důvtip, protože je to často jen prostředek, který vám pomáhá cítit se bez omezení. Nyní se však silným způsobem propojujete se svými sociálními sítěmi a nutíte je pracovat pro vás. Pokud hledáte novou pozici nebo lepší práci s výhodami, budete schopni navázat spojení s novými zaměstnavateli. Partner může potřebovat další pomoc s malým podnikáním. Odtud už se budete muset jen osvědčit.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce prospívá komunikaci téměř ve všech oblastech vašeho života. Klíčem je pochopit princip bratrské lásky. Pokud se snažíte spíše porozumět, než být pochopeni, bude vám tento tranzit velmi nápomocen. Abyste svou mysl a uši připravili na naslouchání, zhluboka se nadechněte a na vteřinu či dvě zadržte dech, než pěkně a dlouze vydechnete. Tím si prokrvíte hlavu a podpoříte své myšlenkové pochody.

Přečtěte si také