Denní horoskop VAH na 23. 1. 2023

Váhy 23. 1. 2023

Váhy, možná se divíte, proč jsou na vás všichni tak hákliví, když to vidíte jako obyčejný den. Ušetřete ostatní lidi, když se vám zdá, že nemají na tváři tak velký úsměv jako vy. Pokud chcete, aby vám lidé důvěřovali, musíte dokázat, že se dokážete dostat na stejnou úroveň jako oni. Projevte větší pochopení pro potřeby druhých lidí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie vyzařující z planet by vás mohla přimět k tomu, abyste někoho ze svých blízkých přiměli k pochopení vašeho názoru. Pokud si s nimi chcete udržet poměrně dobré vztahy, možná by vám pomohlo, kdybyste se trochu zklidnili a snažili se nějakou dobu na nic netlačit. Upřímný rozhovor by vám oběma prospěl, kdybyste to zvládli.

Práce

Obcházením problémů se dnes nedostanete tam, kam chcete. Bude lepší, když se postavíte čelem. Když to uděláte, zjistíte, že vám skutečně hrají do noty. Příležitosti ve světě podnikání se pro vás vybírají.

Peníze

Tento týden se vydáte do období větší zvědavosti. Planety ovlivňují sektor vašeho horoskopu, který řídí vzdělávání a učení, výuku, cestování, metafyziku a právo. Pod vlivem šťastných aspektů můžete zjistit, že jste schopni přinést peníze z jedné nebo více těchto činností, nebo že vám přidání nových dovedností umožní v budoucnu vydělat více. Jak vzrušující!

Zdraví

Rádi využíváte své tělo novými vzrušujícími způsoby a možná jste v poslední době nevyužívali své fyzické síly naplno. Dnešní tranzit vám nabízí několik vstupů do úžasného světa fyzické aktivity. Buďte otevření novým věcem, které mohou přicházet v překvapivých baleních. Swingový tanec zažívá oživení a v mnoha částech světa je zavedenou zábavou. Vyzkoušejte něco nového, co vyzve vaše tělo, aby se chovalo jako v dětství.

Přečtěte si také