Denní horoskop VAH na 26. 9. 2022

Váhy 26. 9. 2022

Váhy, v moři hněvu jste dnes citlivější, a tak se mějte na pozoru. Nenechte se zlákat ani svést žádným hněvem ve svém okolí. Dávejte si pozor na lidi, kteří se zdají být motivováni strachem. Bude pro vás mnohem lepší, když se přidáte k těm, kteří jednají neutrálně a sebevědomě. Vycházejte při svém chování z lidí, které ve svém světě považujete za superhrdiny.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešek přináší šanci na rozkvět vašeho vztahu. Musíte však změnit svůj styl. Ve vzduchu je cítit dobrodružná atmosféra, a tak místo toho, abyste zůstávali doma a sledovali televizi, snažte se vyrazit ven a podniknout něco jiného a zábavného. I když nejste známí svým sportovním duchem, zkuste si alespoň trochu zasportovat.

Práce

Někdo dnes mění svou melodii a ani jedna z nich s vámi ani trochu nerezonuje. Ke konci dne dosáhnete s touto osobou dramatického vyvrcholení a přeskočí jiskry. Připravte se na to, že se strhne těžká bitva.

Peníze

Vesmír vytváří podmínky pro náhlé záblesky vhledu a geniality. Není čas sedět stranou nebo být pasivní. Místo toho vás vyzýváme, abyste se zaměřili na svůj domov a emoce a našli nejvýnosnější nápady a nejlepší způsoby, jak vydělat peníze právě teď. Domácímu podnikání se daří. Nápady, které vycházejí ze srdce, lze bez větších problémů proměnit v chalupářský průmysl.

Zdraví

Získat to, co chcete, se v těchto dnech může zdát snadné díky astrální energii. Důležité je zde slovo zdánlivě. Je až příliš snadné přesvědčit se, že to, co dostáváme, je skutečně to, co chceme, a to platí zejména pro vás. Musíme si dát na čas, abychom skutečně věděli, co chceme. K rozvíjení této dovednosti je nutná určitá forma klidu. Jóga je krásnou kombinací budování vnitřní a vnější síly. Vlastně se doporučuje jakékoli cvičení, které je pro vás výzvou.

Přečtěte si také