Denní horoskop VAH na 27. 12. 2022

Váhy 27. 12. 2022

Možná máte pocit, že váš motor dnes nefunguje. Z nějakého důvodu se vám zdá, že používáte špatné palivo. Nedivte se, že je o něco těžší navázat kontakt se svým emočním stavem. Vaše pocity si s vámi zahrávají. Snažte se, aby vás tato energie nevyvedla z rovnováhy. Dál už to bude snazší.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste v poslední době zažili na poli milostných vztahů několik velmi náročných situací a nepodařilo se vám přilákat žádného z těch, na které jste si dělali zálusk, mohlo by se to dnes zlepšit. Možná však budete muset dočasně pozastavit své sklony chodit s někým kvůli jeho postavení a skutečně s ním budete chtít chodit, protože je to vážně milý člověk.

Práce

Než se definitivně rozhodnete, zpomalte a zvažte všechny možnosti. Budete mít tendenci učinit dnes rychlé rozhodnutí, které se vám později může vymstít. Než učiníte svůj velký krok, poraďte se s ostatními.

Peníze

Máte podpůrný aspekt, který prospívá vaší zvědavosti v peněžních otázkách. Váš sektor romantiky, dětí a rodiny je zvýrazněn. Ujistěte se, že neutrácíte příliš mnoho, abyste si získali nebo udrželi něčí lásku. Zůstanete-li v rámci rozpočtu, může se ve skutečnosti více projevit vaše skutečná milující povaha. Důraz na cestování, duchovno a učení ukazuje, že životní lekce jsou stejně důležité jako majetek.

Zdraví

Ptáte se svého odrazu v zrcadle, co potřebujete? To není něco, co byste mohli odložit na budoucnost (až nebudete v tomto vztahu, až vaše děti vyrostou, až vaše práce nebude tak náročná). Teď je to priorita číslo 1. Dobrým testem je všímat si, kolik vody za den vypijete. Pokud můžete s jistotou říct, že vypijete více než deset sklenic vody denně, jste dobří!

Přečtěte si také