Denní horoskop VODNÁŘE na 10. 10. 2022

Vodnář 10. 10. 2022

Měli byste se spojit s ostatními a iniciovat akce, které rezonují s vaším nitrem. Nemusí to být nyní zřejmé, ale buďte ve střehu, abyste se dočkali nečekaných událostí. Tyto energie vás upozorňují na to, že vaším životem prochází mnohem větší trend, který si možná právě teď neuvědomujete. Odstupte od své každodenní rutiny a získejte lepší pohled na své směřování.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná prožíváte velmi intenzivní a silné fantazie o někom, kdo je od vás natolik vzdálený, že ho nemůžete poznat takového, jaký skutečně je. Dnes se to však změní. Postupně se iluze začnou trochu opotřebovávat a vy si uvědomíte, že vše, co jste si vybudovali, bude možná nyní nutné restrukturalizovat.

Práce

Budete mít přízeň lidí kolem sebe a to zcela jistě vytvoří předpoklad pro velmi efektivní a produktivní pracovní den. Obecně platí, že ostatní jsou naladěni na stejnou vlnovou délku jako vy. Včerejší zmatky se rozplynou.

Peníze

Vesmír ovlivňuje váš dům dluhů a cizích peněz a zároveň přináší změny v oblasti vaší kariéry. Nyní není vhodná doba na přílišné utrácení. Spíše je lepší věnovat nějaký čas splácení nejnaléhavějších dluhů a zároveň podpořit svou kariéru dalšími aktivitami zaměřenými na rozvoj dovedností, například semináři. Stanete se neocenitelnými pro své současné nebo potenciální zaměstnavatele a zajistíte si také jistotu zaměstnání.

Zdraví

Sledování neúspěchu ostatních je pro vás deprimující, zejména proto, že máte pocit, že je vaší prací pomáhat ostatním. Přemýšlejte o tom takto: když vidíte, že někdo nedělá to nejlepší, co umí, rezonuje to s něčím ve vašem nitru, co byste si přáli dělat lépe. Vždy se snažte najít v sobě to, co vám to připomíná, než se vrhnete na pomoc někomu jinému. Pokud si všimnete přítele, který je letargický, je čas, abyste si společně zacvičili, pokud je to možné!

Přečtěte si také