Denní horoskop VODNÁŘE na 18. 3. 2023

Vodnář 18. 3. 2023

Přežití partnerského vztahu by dnes mohlo záviset na otevřené a upřímné komunikaci, Vodnáři. Mohou ve vás doutnat konfliktní záležitosti, které je třeba citlivě a ohleduplně vyřešit. Je nezbytné vyjádřit náklonnost, kterou k partnerovi cítíte, a důležitost tohoto partnerství pro vás. Rozhovor nemusí být snadný, ale na konci dne se díky němu budete cítit lépe.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská atmosféra vám dnes může dodat odvahu k riskantnímu kroku, o kterém již delší dobu uvažujete. Nejde o to, že byste náhle získali extra dávku odvahy, ale spíše o to, že dilema spojené s vaším milostným zájmem oceníte z nové a zcela odlišné perspektivy. Právě to vám pomůže vidět východisko a umožní vám podniknout potřebné kroky.

Práce

Základním tématem následujících tří týdnů je boj mezi starým a novým. Jste na straně nového, inovativního a široce založeného kooperativního myšlení, zatímco druhá strana se zasekla na zastaralých, tradičních způsobech uvažování.

Peníze

Tento týden se možná snažíte přijít na způsob, jak mít svůj koláč a zároveň ho sníst. Vaše mysl pracuje přesčas, aby vás dostala z finančních závazků, které můžete mít, a vesmír vám pomůže dostat se na další úroveň. Než něco podepíšete, nezapomeňte si překontrolovat všechna čísla.

Zdraví

Začít znovu není vždy snadné. Někdy potřebujete hodně ujištění a přemlouvání. Možná je čas podívat se na změnu svých zdravotních návyků, aby byly ještě zdravější než dosud. Bez balancování na hraně se zkuste podívat, jaká opakující se témata týkající se jídla máte ve svém životě. Pamatujte, že ve skutečnosti nejde o žádnou kritiku, jen o láskyplné přehodnocení a růst.

Přečtěte si také