Denní horoskop VODNÁŘE na 18. 9. 2022

Vodnář 18. 9. 2022

Kdo by to byl řekl, že jste tak talentovaný, Vodnáři? Dávno vytvořený výtvor najednou žije vlastním životem. Dávno napsaná a odeslaná povídka je vytažena ze dna hromady bláta. Nebo portrét, který jste namalovali, získá druhý obdivný pohled. Ať už jsou okolnosti jakékoli, uznání vás těší. Vaše práce není jediná věc, na kterou se upírají obdivné pohledy. Oceňuje vás i váš partner!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se dnes budete muset pustit do něčeho, na co jste se netěšili. Je na čase vyjasnit si vztahy z minulosti, které v určitém ohledu stále přetrvávají. Budete si muset s dotyčnou osobou promluvit a vyjasnit si své hranice. Řekněte jí, co budete a nebudete tolerovat. Pak bude vše v pořádku.

Práce

Někdy si můžete připadat jako pavouk visící na vlásku. Jediná myšlenka, která vás drží nad vodou, je tenké a křehké vlákno. Neexistuje žádný důvod, proč byste v tom měli pokračovat. Nyní je čas, abyste se ve své kariéře stali stabilnějšími a jistějšími.

Peníze

Peníze pro vás mohou být víc než jen odměna za dobře odvedenou práci. Peníze se nyní mohou stát způsobem, jak se spojit s minulými životy, sny a pomíjivými částmi života. Pokud v sobě chováte nápad na něco, čím byste se nejraději živili, může vám tato doba poskytnout právě ten impuls, abyste jej uskutečnili ve svém skutečném životě. Sny se za těchto podmínek mohou stát skutečností.

Zdraví

Nespravedlivá nebo zlá slova vás mohou velmi rozčílit a vyvést z rovnováhy. Abyste se s tím vypořádali, zvažte zdravá cvičení, která silně zahrnují dýchání, konkrétně běh a jógu. Při použití těchto praktik dochází k přirozené rovnováze, která vás uklidní. Když se naučíte zařadit dýchání do svého každodenního zdravotního režimu na vědomější úrovni, nejenže se zklidníte, ale podpoříte tím i jasné myšlení a lepší vidění. Všimnete si rozdílu.

Přečtěte si také