Denní horoskop VODNÁŘE na 19. 10. 2022

Vodnář 19. 10. 2022

Dnes se cítíte obzvlášť citlivě. Vaše intuice pracuje na velmi vysoké úrovni. Lidé nyní nosí srdce na dlani, a proto je velmi snadné vcítit se do emocí druhých. Vy a váš protějšek jste obzvláště sehraní, což vám zajistí nádherný večer. Využijte těchto aspektů a otevřete citlivé téma, které jste chtěli probrat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie tohoto dne znamená potíže ne proto, že by byl nějak zvlášť náročný, ale proto, že se cítíte dost rozčilení kvůli určité záležitosti týkající se vašeho partnera. Přesto se nejspíš budete dál sladce usmívat a předstírat, že je vše naprosto dokonalé. Problém je v tom, že neupřímnost čiší z každého póru a váš přítel to vycítí. Nejlepší by bylo být upřímný, pokud chcete mít skutečný vztah, a ne modelový.

Práce

Mnohé kousky pro vás nyní zapadají na své místo. Sledujte znamení, která dostáváte z vesmíru. Jemně vás přemlouvá, abyste se vydali určitou cestou. Přijměte tuto cestu, místo abyste se jí snažili vzdorovat. Jít s proudem je vaše mantra.

Peníze

Čeká vás zajímavé období, protože harmonický aspekt ovlivňuje vaše učení, vzdělávání, cestování a duchovnosti a přináší nový zájem o všechny tyto oblasti. Pokud se učením živíte, je to skvělá doba pro získání nového zaměstnání. Pokud se chcete věnovat výuce, máte velkou podporu. Stejně tak návrat do školy, abyste si rozšířili své dovednosti, přináší ovoce.

Zdraví

Pestrost cvičebního režimu je pro vás přínosem. Nuda vás může přimět vzdát se cvičení, které je pro vaše zdraví nezbytné, proto se snažte seznámit s několika formami cvičení, které jsou pro vás náročné a příjemné. Na trhu jsou dnes doslova stovky cvičebních aplikací a předplatných, z nichž mnohé jsou zdarma nebo za nízkou cenu. Vyzkoušejte něco, co jste ještě nikdy nedělali, ale vždy jste se to chtěli naučit! Tím zaženete nudu.

Přečtěte si také