Denní horoskop VODNÁŘE na 22. 11. 2022

Vodnář 22. 11. 2022

Vaše spojení se skupinou by vám dnes mohlo umožnit duchovní pokrok. Mohly by se objevit emocionální problémy z minulosti, ale nezoufejte. Berte to jako příležitost k uvolnění starých traumat, která vás omezovala. Překonávání jakýchkoli omezení – emocionálních, duchovních nebo fyzických – je obzvláště produktivní přístup. Uvolníte toho hodně a vyjdete z této zkušenosti s novým zaměřením.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je čas věnovat svému milovanému zvláštní pozornost. Je toho hodně, o čem si můžete povídat, ale pomohlo by, kdybyste se oba dokázali podělit z hloubi svých srdcí. To vás povzbudí k tomu, abyste k sobě byli upřímní a otevření a abyste si vyjasnili vše, co mohlo způsobovat problémy. Usnadní to lepší komunikaci v budoucnu.

Práce

Dnes začíná fantastické čtyřtýdenní období, které odstartuje úžasnou novou etapu vaší kariéry. Máte velkou příležitost prosadit své roční cíle. Během tohoto mimořádně energického a bujarého období toho můžete hodně dokázat.

Peníze

Aspekty ovlivňují vaši oblast romantiky, zábavy a dětí, což by mohlo způsobit, že budete roztěkaní a nesoustředění. Vesmír však ovlivní také vaše minulé životy, karmu a instituce. Očekávejte podivnosti ze svého podvědomí, pracovního života a vztahů. To se může stát na nějakou dobu normou.

Zdraví

Často vás můžeme slyšet, jak si stěžujete, že nevíte, kterému hlasu naslouchat. Neexistuje žádný správný nebo špatný, ale vy si to často myslíte. To je pro vás skutečně hlavní problém: přijmout nejistotu v životě. Abyste v tomto nejistém světě získali jistotu, je důležité uzemnit se důsledným cvičením. Přínos je jak psychický, tak fyzický. Důslednost a disciplína vás osvobodí!

Přečtěte si také