Denní horoskop VODNÁŘE na 23. 11. 2022

Vodnář 23. 11. 2022

Pravděpodobně se dnes budete cítit trochu ztraceni. V blízké budoucnosti budete muset dospět k rozhodnutí, které výrazně ovlivní váš život. Měli byste poslechnout svá přání? Měly by řídit váš život? Nebo byste se měli snažit své pocity krotit a vydat se praktičtější cestou? Je to důvod k zamyšlení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Netravte dnes volný čas o samotě, protože by to byla ztráta skvělého dne. Budete mít chuť vyrazit ven a stýkat se s novými lidmi, ale spíše si zajít někam, kde si opravdu odpočinete a pořádně se pobavíte. To vám víc než cokoli jiného vrátí náladu a přinese kontakt s velmi zajímavými lidmi.

Práce

Jste plný drbů. Věci všech ostatních jsou automaticky i vaše. Než se nadějete, ocitnete se ve víru zbytečných informací o tom, kdo komu co řekl a kdo komu co udělal. Snažte se tomu všemu vyhnout.

Peníze

Aspekty ovlivňují vaši oblast romantiky, zábavy a dětí, což by mohlo způsobit, že budete roztěkaní a nesoustředění. Vesmír však ovlivní také vaši oblast minulých životů, karmy a institucí. Očekávejte podivnosti ze svého podvědomí, pracovního života a vztahů. To se může stát na nějakou dobu normou.

Zdraví

Možná máte pocit, že jste s milovanou osobou na horské dráze. Jeden den je to samá fyzická vášeň, druhý den se cítíte odcizeni. Pokud dokážete přečkat vzestupy a pády, získáte hlubší porozumění tomu, co od vztahu skutečně chcete. Reprodukční zdraví je obzvláště důležité udržovat, i když o dětech neuvažujete. K dispozici je také mnoho přírodních zdravotních produktů, které vás podpoří v udržení pohody v této oblasti.

Přečtěte si také