Denní horoskop VODNÁŘE na 24. 10. 2022

Vodnář 24. 10. 2022

Dnešní intenzivní nebeská energie vám pomůže pokročit na cestě za svými cíli. Vaše mysl bude rychlá a vnímavá a vaše schopnosti psát a mluvit budou obzvláště akutní. Možná budete mít pocit, že byste mohli prodat cokoli komukoli, kdybyste chtěli. Využijte této intelektuální síly naplno. Zahajte nyní nové projekty. Pokud tak učiníte, úspěch je více než pravděpodobný.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy je velmi nutné vytvořit ve vztazích pevné hranice a vy si to skutečně uvědomujete. Velmi jasně si uvědomujete, jak je to ve vašem současném partnerství důležité. Pokud váš přítel překračuje meze způsobem, který je pro vás nepřijatelný, je na vás, abyste znovu vyjádřili, co budete a co nebudete tolerovat.

Práce

Cítíte se úžasně stabilní, což vám pomáhá vyrovnat se s případnými potížemi v práci. To, že v těchto dnech nejste na pracovišti, vám určitě pomáhá. Díky tomuto pevnému základu jste schopni vidět věci jasnějšíma očima. Neexistují žádné triky. Berte věci s nadhledem.

Peníze

Čeká vás zajímavé období, protože harmonický aspekt ovlivňuje váš dům učení, vzdělávání, cestování a duchovnosti a přináší nový zájem o všechny tyto oblasti. Pokud se učením živíte, je to skvělá doba pro získání nového zaměstnání. Pokud se chcete věnovat výuce, máte velkou podporu. Stejně tak návrat do školy, abyste si rozšířili své dovednosti, přináší ovoce.

Zdraví

Mějte na paměti, že tam venku tančí velké planety a vy jste jen zrnko nebeského prachu! Odhoďte některé větší starosti a soustřeďte se na to, co můžete dnes udělat pro zlepšení svého zdraví (hodně pitné vody, každodenní cvičení, odpočinek). Prioritou je zde osobní pohoda. Ustupte změnám a úpravy se vám budou přijímat mnohem snáze; postavte se změnám do cesty a pocítíte bolest a zklamání.

Přečtěte si také