Denní horoskop VODNÁŘE na 25. 9. 2022

Vodnář 25. 9. 2022

Často se zabýváte životy jiných lidí. Vaše oddanost druhým bude dnes oceněna, Vodnáři. Například v rodinném kruhu můžete každému obvazovat drobné fyzické či psychické rány. Nezanedbávejte své energetické potřeby. Jak si uvědomujete, potřebujete veškerou sílu, kterou můžete sebrat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zbožňujete dvorský druh romantiky, jakou praktikovali staří rytíři v rytířských dobách, kdy se vše odehrávalo s dokonalým vkusem. Energie tohoto dne vás nutí toužit po tom, aby se objevil někdo, kdo by se k vám choval stejně. Přestože je dnešní doba moderní, neztrácejte naději. Osoba s právě takovými referencemi by si k vám mohla najít cestu právě teď.

Práce

Klíčem k úspěchu v tomto období je pracovat sám a využívat svou nezávislost. Energie ostatních lidí vás pouze zmatou a odvedou vaši pozornost od vašeho skutečného cíle. Mnohem více dosáhnete, když budete důvěřovat sami sobě.

Peníze

Kolem vaší práce a peněz se nyní soustřeďuje zajímavá energie. Podpůrný aspekt znamená, že instituce, jako jsou společnosti vydávající kreditní karty nebo banky, se s vámi snaží spolupracovat na vytvoření komplexního plánu splácení dluhů. Pozitivní čas je také pro získávání finančních prostředků. Pokud se snažíte zbavit dluhů, je to skvělá doba pro kompromis.

Zdraví

Vzhledem k současné astrální energii budete jistě svědky častých příležitostí, kdy bude váš úsudek podroben zkoušce. Je to pro vás čas odhodlání a v žádné oblasti vašeho života není důležitější činit správná rozhodnutí než v oblasti zdraví. Nelze říci, co přinese budoucnost, ale můžete se na ni připravit tím, že podniknete kroky ke zlepšení svého zdraví: denně se rozhodujeme o své stravě, odpočinku a cvičení. Využívejte své síly moudře!

Přečtěte si také